Hollanda'da öldürülen Türk kardeşlerin kimlikleri belli oldu

Hollanda'da akşam saatlerinde gurbette yaşayan Türkler arasında büyük üzüntü yaratan çifte cinayet işlendi. Zwolle şehrinde bir restoranda gazeteci Hüseyin Torunlar ve abisi işadamı Ali Torunlar, birlikte yemek yerken kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı sonucu hayatlarını kaybetti. Görgü tanıklarının belirttiğine göre, yemek yiyen iki kardeşin karşı masasına oturan kimliği belirsiz kişi, bir anda silahını çekip iki kardeşin üzerine doğru ateş ederek kaçtı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Hollanda'da Türkler arasında çok sevilen gazeteci Hüseyin Torunlar ve işadamı abisi Ali Torunlar, silahlı saldırıda cinayete kurban gitti.

Hollanda'da öldürülen Türk kardeşlerin kimlikleri belli oldu

SALDIRI RESTAURANTTA MEYDANA GELDİ

SuperHaber'in aldığı bilgilere göre, Hollanda'nın Zwolle şehrinde meydana gelen iki kardeşin öldürülmesi olayı, yerel saat ile akşam saat 18.00 sıralarında gerçekleşti. Polisin görgü tanıklarından aldığı ifadelere göre; McDonald's adlı restoranına giren bir kişi, restoranda yemek yiyen gazeteci Hüseyin ve işadamı Ali Torunlar'ın karşı masasına oturdu.

Hollanda'da öldürülen Türk kardeşlerin kimlikleri belli oldu - Resim : 2

CİNAYET KADIN VE ÇOCUKLARIN GÖZLERİ ÖNÜNDE İŞLENDİ

Bir süre yemek yiyen iki Türk kardeşi izleyen ve çevreyi gözleyen silahlı kimliği belirsiz kişi, bir anda silahını çekerek şarjörde bulunan tüm mermileri iki kardeşin üzerine doğru ateş ederek bitirdi. Bu sırada restorantta bulunan insanlar arasında büyük panik yaşandı. Aralarında kadın, genç ve çocukların da bulunduğu birçok kişi panik içinde dışarıya kaçarken, izdihamdan yere düşerek yaralananlar oldu. Meydana gelen silahlı saldırıda, iki kardeş restorantta yemek yerken can verdi. Henüz kimliği tespit edilemediği belirtilen silahlı saldırgan olay sonrası koşarak restoranttan kaçtı.

Hollanda'da öldürülen Türk kardeşlerin kimlikleri belli oldu - Resim : 3

TÜRKLER ARASINDA BÜYÜK ÖFKE VE ÜZÜNTÜ YARATTI

Öte yandan öldürülen iki kardeşin; Hollanda'nın özellikle Deventer ve Zwolle halkı tarafından sevilen, "Ajans Xpress" adlı dijital haber sitesi sahibi gazeteci Hüseyin Torunlar ve işadamı kardeşi Ali Torunlar olduğunun anlaşılması üzerine, halk arasında büyük bir üzüntüyle karşılandığı vurgulandı.

Hollanda'da öldürülen Türk kardeşlerin kimlikleri belli oldu - Resim : 4

POLİS KAÇAN KATİLİ HER YERDE ARIYOR

Şehirde kısa sürede duyulan ve panik yaratan cinayet sonrası, olay yerine gelen polis ekipleri, restoran çalışanlarını güvenli bir yere götürdükten sonra olayla ilgili soruşturma başlattı. Yerel Overijssel bölgesi polisinden akşam saatlerinde yapılan açıklamada, olayda bizzat görgü tanığı olan ve panikle bölgeden kaçan vatandaşların polisle irtibata geçmesi çağrısında bulunulduğu ifade edildi. Yine Hollanda polisinin, cinayeti işleyenin kim olduğu hakkında geniş çaplı araştırma başlattığı ve Mcdonalds ile çevresine hiç kimseyi almadıkları kaydedildi.

 

Hollanda'da öldürülen Türk kardeşlerin kimlikleri belli oldu ile ilgili etiketler Ali Torunlar Hüseyin Torunlar Hollanta 2 türk öldürüldü silahlı saldırı Zwolle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.