Hollanda, Phillip Cocu'yu konuşuyor!

Üst üste alınan yenilgilerin ardından Hollanda'da gündem konusu Phillip Cocu oldu.

Fenerbahçe’nin başında üçüncü maçında ikinci yenilgisini alan teknik direktör Phillip Cocu’nun kötü performansı, ülkesinde yankı uyandırdı. Hollanda basını sarı-lacivertlilerin Göztepe’ye yenildiğini ve Malatya’nın ardından bir yenilgi daha aldığını duyurdular.

‘COCU’YA BIR DARBE DAHA’

Voetbal International “Cocu’ya bir darbe daha” başlığıyla verdiği haberinde “Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’ya elenen Fenerbahçe, Malatyaspor’un ardından Göztepe’ye de kaybetti” ifadelerini sütunlarına taşıdı.

‘SEFIL BIR BAŞLANGIÇ YAPTI’

Eindhovens Dagblad “Cocu Türkiye’de kötü başladı ve yine kaybetti” başlıklı bir haber yayınladı. Haberde “Phillip Cocu, Fenerbahçe teknik direktörü olarak sefil bir başlangıç yaptı, yine kaybetti” değerlendirmesi yapıldı.

‘COCU YINE KAYBETTI’

Algemeen Dagblad gazetesi “Cocu Fenerbahçe’de yine kaybetti” başlığı tercih edildi. Takımın ligde ikinci yenilgisini almakla beraber aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nin de dışında kaldığına dikkat çekildi. De Telegraaf gazetesi de “Cocu yeniden kaybetti” başlıklı yayınlandı.

Hollanda, Phillip Cocu'yu konuşuyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hollanda çocu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.