Hocasız Beşiktaş, Kayserispor'u 90'da yıktı... Michy Batshuayi'den gol şov!

Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Beşiktaş, iki kez geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza attı. Siyah-Beyazlılar'ın eleştirilen golcüsü Michy Batshuayi 90'da attığı golle takımını 3-2 öne geçirdi. Oyuna sonradan girip Belçikalı santrfora iki asist yapan Güven Yalçın, Batshuayi'nin pasında tabelayı belirleyen isim oldu.

4-2

Dk. 38 GOL! Kayserispor deplasmanda golü buldu... Takımını 0-1 öne geçiren Mame Thiam bu sezon Süper Lig'deki 7. golünü attı.

Dk. 45 GOL! Serdar Saatçı'nın rakip yarı sahanın ortalarından ceza sahasına havalandırdığı topta hafif sol çaprazda Ramazan’dan önce iyi yükselen Cyle Larin’in kafayla golü attı: 1-1

Dk. 71 GOL! Mame Thiam yine attı... Cyle Larin'in top kaybı golle sonuçlandı, Kayserispor Beşiktaş deplasmanında bir kez daha öne geçti: 1-2

Dk. 84 GOL! Güven Yalçın'ın pası Michy Batshuayi'nin golü: 2-2

Dk. 89 GOL! Güven Yalçın'ın pası Michy Batshuayi'nin golü: 3-2

Dk. 90+6 GOL! Michy Batshuayi'nin pası Güven Yalçın'ın golü: 4-2

ÖNDER KARAVELİ FARK YARATTI 

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6'da 0 çeken, Süper Lig'de de son 5 maçta 1 puan toplayabilen Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Sergen Yalçın'la yollar ayrılmıştı. 

Yeni hoca arayışındaki Beşiktaş, Kayseri ekibi karşısında taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyordu.

Ali Şansalan yönettiği maçta Siyah-beyazlı kulübün başında sahaya 19 Yaş Altı Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Önder Karaveli çıktı.

5 maç sonra kazandığı ligde 7 galibiyet, 6 yenilginin ve 3 beraberlikle 24 puan toplayan Kartal, haftaya Kadıköy'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yle karşılaşacak.

Bu sezon 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgiyle 19 puan elde eden Kayserispor ise 13. sırada yer alıyor.

Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor ise 15 haftada topladığı 19 puanla haftaya 14. sırada girdi. Kadıköy'de Fenerbahçe'yi elinden kaçıran ve büyük maçlarda etkili bir takım oluşturan Karamani İstanbul'a 3 puan için geldiklerini söyledi.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Serdar Saatçı, Vida, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Can Bozdoğan, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

KAYSERİSPOR: Lung, Onur, Hosseini, Uğur Demirok, Carole, Kemen, İbrahim Akdağ, Emrah Başsan, Campanharo, Mame Thiam, İlhan Parlak

SON 15 MAÇTA 2 GALİBİYET! (maç öncesi)

Beşiktaş bu sezon oynadığı son 15 resmi karşılaşmada sadece 2 galibiyet elde edebildi.

Vodafone Park'ta Adana Demirspor ile 21 Eylül'de oynadığı ve 3-3 berabere kaldığı maçla beraber Beşiktaş, büyük bir düşüş yaşadı.

Söz konusu maçtan itibaren ligdeki 10 karşılaşmanın sadece ikisini kazanabilen Beşiktaş, iki mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Siyah-beyazlılar, ligdeki 6 karşılaşmada ise rakiplerine yenilmekten kurtulamadı.

Beşiktaş söz konusu periyotta UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 5 maçta yine mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadı.

Beşiktaş, Süper Lig'de üst üste 11. maçta kalesini gole kapatmayı başaramadı. Ligin ilk 4 haftasını gol yemeyerek geçen siyah-beyazlı ekip, sonraki 11 karşılaşmada kalesinde gol gördü.

Beşiktaş söz konusu 11 maçta toplam 22 gol yedi.

Hocasız Beşiktaş, Kayserispor'u 90'da yıktı... Michy Batshuayi'den gol şov! ile ilgili etiketler Beşiktaş Kayserispor Hikmet Karaman Önder Karaveli Mame Thiam cyle larin michy batshuayi Güven Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.