Hobbit filmi ile ünlenen sevilen sanatçı, Ukrayna'da savaşırken öldü!

Ukraynalı sevilen film yıldızı, işgalin on ikinci gününde Rus kuvvetlerinin acımasız saldırılarına karşı ülkesi için savaşırken öldü. 33 yaşındaki sanatçı Pasha Lee'nin, Irpin'deki hava saldırısında yaşamını yitirdiği bildirildi. Ölümünün ardından ülkede 'kahraman' ilan edildi. Oyunculuğu, dublaj çalışmaları ile; ama en çok da Aslan Kral ve Hobbit filmlerindeki seslendirme çalışmalarıyla tanmıştı.

Ukraynalı sevilen aktör Pasha Lee, Rus kuvvetlerinin işgali sırasında can verdi.

ASLAN KRAL VE HOBBİT FİLMLERİNDE SESLENDİRME YAPMASIYLA TANINMIŞTI

Ünlü film yıldızı, Irpin'de şehri işgal güçlerine karşı savunurken Rus bombardımanında öldü. 

Sevilen aktör, Rus kuvvetlerinin işgali sırasında can verdi. Oyunculuğu ve seslendirme dublaj çalışmaları ile tanınan 33 yaşındaki Pasha Lee, Irpin'deki hava saldırısında öldü.

Oyunculuk, sunuculuk ve seslendirme çalışmalarıyla tanınan 33 yaşındaki Pasha Lee, halk tarafından seviliyordu.

Hobbit filmi ile ünlenen sevilen sanatçı, Ukrayna'da savaşırken öldü!

ÖLMEDEN 'GÜLÜMSÜYORUZ ÇÜNKÜ BAŞARACAĞIZ' PAYLAŞIMI YAPMIŞTI

Lee, Kırım'da doğdu ve yerel bir sunucu ve oyuncu olmasının yanı sıra Lion King ve Hobbit filmlerindeki seslendirme çalışmalarıyla tanındı.

Beş gün önce Lee, 'Birleşelim' başlığıyla askeri teçhizatlı bir fotoğrafını yayınlamıştı.

Ayrıca, dünyadaki Ukraynalı mültecilere yardım etmek için kaynakları toplamak ve paylaşmak için Instagram'da kampanya başlatmıştı.

İki gün önce Irpin'de etiketlenen son fotoğrafının başlığı şöyleydi: 'Son 48 saattir, oturup nasıl bombalandığımızı fotoğraflamak için fırsat bulduk ve gülümsüyoruz çünkü başaracağız.'

SEVENLERİ YASA BOĞULDU

Ukrayna Ulusal Gazeteciler Sendikası Başkanı Sergiy Tomilenko, Facebook sayfasında merhum aktör için taziye mesajı paylaştı.

Tomilenko, '(Paşa Lee) savaşın daha ilk günlerinde itibaren Ukrayna için savaşmaya gitti ve Rus işgalcilerle hala şiddetli bir savaşın sürdüğü Irpin'de öldü. Ukrayna Ulusal Gazeteciler Sendikası (Paşa'nın) ailesine ve arkadaşlarına en içten taziyelerini sunar.' ifadeleri kullanıldı.

UATV/DOM Platformu Başkanı Julia Ostrovska'nın ise, ünlü sanatçının ölümünün ardından sendikada yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutmadığı görüldü.

 

 

-SuperHaber (Cengiz Büyükuncu)

 

Hobbit filmi ile ünlenen sevilen sanatçı, Ukrayna'da savaşırken öldü! ile ilgili etiketler Ukrayna Savaş Rusya PASHA lee aktör hobbit aslan kral lion king ses sanatçısı seslendirme dublaj öldü irpin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.