"Hizmet son durağı olmayan bir yolculuk"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Projeye ilişkin dikkat çeken rakamları paylaşan Erdoğan'ın yayınladığı grafikteki "Millete hizmet son durağı olmayan bir yolculuktur." ifadesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kuzey Marmara Otoyolu Gebze-İzmit Kavşağı kesiminin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Mesajında "Millete hizmet son durağı olmayan bir yolculuktur." başlıklı bir de grafik yer alan Erdoğan bu görselde projeye ilişkin dikkat çeken rakamları paylaştı.

Erdoğan'ın paylaştığı grafikte, projede bulunan T-2 Tüneli'nin yaklaşık 4 bin 200 metre uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli olduğu bilgisi paylaşılırken, 400 kilometrelik yolun 321,2 kilometresinin tamamlandığı belirtildi.

Ayrıca bugün gerçekleşen açılış ile 57,4 kilometrelik kesimin hizmete girdiği, güzergahta 7 viyadük, 5 çift tüplü tünel, 25 köprü, 9 kavşak, 12 üst geçit ve 16 alt geçit bulunduğu bilgisi verildi. 

Yatırımın toplam değerinin 14 milyar 296 milyon lira olduğunun belirtildiği grafikte, Erdoğan'ın bugün canlı bağlantı ile gerçekleştirdiği açılışta yaptığı konuşmadan da ifadeler de yer aldı.

"Hizmet son durağı olmayan bir yolculuk"

"Hizmet son durağı olmayan bir yolculuk" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan kuzey marmara otoyolu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.