Hırvatistan’da büyük yangın! Pula şehri elektriksiz kaldı

Hırvatistan'ın Pula kentindeki Valdebek bölgesinde büyük çapta yangın çıktı. Trafoda çıkan yangın nedeniyle kentin bğyğk kısmı elektriksiz kaldı. Bölge sakinlerine evde kalma çağrısı yapılırken, şiddetli rüzgarların yangını söndürme çalışmalarına engel olduğu belirtiliyor.

Hırvatistan’ın Pula kentindeki Valdebek bölgesinde büyük çaplı bir yangın çıktı.

Bir trafoda çıktığı iddia edilen yangın nedeniyle kentin büyük bir kısmı elektriksiz kaldı. Hırvatistan İtfaiye Şefi Dina Kozlevac yaptığı açıklamada, 2 Kanada itfaiye uçağının yangın söndürme çalışmaları için Hırvatistan’a geldiğini belirtti.

Kozlevac, bölge sakinlerine evde kalma çağrısında bulunurken, şiddetli rüzgarların yangını söndürme çalışmalarına engel olduğunu ifade etti. Yangın nedeniyle ayrıca şehirde birkaç evin ve araçların yandığı iddia edildi.

Hırvatistan’da büyük yangın! Pula şehri elektriksiz kaldı ile ilgili etiketler Hırvatistan Yangın elektrik kesintisi Pula

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.