"Hırsız, gaspçı Mücahit'e not! Bayram arası verdik diye gevşedik sanma"

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan, tam anlamı ile savaş açtığı İhlas Holding'in patronu Mücahit Ören'i bayramda da unutmadı. Yazısında "Hırsız, gaspçı Mücahit'e not!" başlıklı bir bölüm açan Hakan, Ören'den bir süredir hakkında yazmadığı için gevşediğini sanmamasını istedi...

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugün köşesinde İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahit Ören'le ilgili yazılarına bayramda da devam etti.

Hakan, "hırsız" ve "gaspçı" ifadeleriyle seslendiği İhlas Holding'in sahibi Mücahit Ören'e yönelik olarak "Garibanların parasının kursağından rahat geçmesine asla izin vermeyeceğim" dedi.
Hakan, sözlerine "Paralarını gasp ettiğin insanlar kanserden ölürken senin Miami’de, Bodrum’da, İstanbul’da, Paris’te yaşadığın lüks ve pahalı günlerinin tek kâbusu ben olacağım" diye devam etti.
mAcahit_Aren

HÜRRİYET'E KAYYUM ÇAĞRISI İLE SAVAŞ BAŞLADI


İhlas Holding çatısı altındaki Türkiye gazetesi, bir süredir İhlas Holding'e ait İhlas Finans'ın yükümlülüklerine ilişkin olarak yazılara yer veren Hürriyet gazetesine kayyım atanması için kampanya başlatmıştı.
TGRT Haber tarafından da desteklenen 'Hürriyet'e kayyum' kampanyası için gazetenin yazarları, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve Hürriyet'i hedef alan makaleler kaleme almıştı.

İşte Ahmet Hakan'ın o yazısı...

Hırsız, gaspçı Mücahit'e not

Garibanların parasının kursağından rahat geçmesine asla izin vermeyeceğim.

Paralarını gasp ettiğin insanlar kanserden ölürken senin Miami’de, Bodrum’da, İstanbul’da, Paris’te yaşadığın lüks ve pahalı günlerinin tek kâbusu ben olacağım.

Şurada iki gün bayram arası verdik diye gevşeme sakın.

"Hırsız, gaspçı Mücahit'e not! Bayram arası verdik diye gevşedik sanma" ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Mücahit Ören Hürriyet ihlas tgrt haber
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.