Hindistan'da tren faciası! Çok sayıda ölü ve yaralı...

Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinin Muzaffarnagar kentinde bir trenin 6 vagonunun raydan çıkması sonucu en az 23 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi yaralandı.

Demiryolu sözcülerinden Neeraj Sharma, ülkenin kuzeyindeki Muzaffarnagar'a bağlı Khatauli yakınlarında bir yolcu treninin 6 vagonunun raydan çıktığını açıkladı.

Uttar Pradeş'in üst düzey yetkililerinden Arvind Kumar, Muzaffarnagar'a bağlı Khatauli yakınlarında bir yolcu treninin 6 vagonunun raydan çıktığını belirtti.

Bu vagonlardan ikisinin birbirine geçtiğini söyleyen Kumar, kazada en az 23 kişinin yaşamını yitirdiğini, 81 kişinin yaralandığını ifade etti.

Bu arada, Ulusal Demiryolu Bakanı Suresh Purabhu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının sona erdiğini, onarım çalışmalarının başladığını belirtti.

Purabhu ayrıca, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına 5 bin 500 dolar tazminat ödeneceğini duyurdu.

Devlete ait demiryolu ağının günde 11 bin trenle 23 milyon yolcu taşıdığı Hindistan'da, kasım ayında Uttar Pradeş eyaletinde bir yolcu treninin 14 vagonunun raydan çıkması sonucu 145 kişi yaşamını yitirmiş, 226 kişi yaralanmıştı.

Hindistan'da tren faciası! Çok sayıda ölü ve yaralı... ile ilgili etiketler Hindistan Tren facia
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.