Hindistan'da sahne alan Rihanna'nın tarzı alay konusu oldu! ''Cennet mahallesi Pembe kombini''

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani'nin düğün öncesi partisinde sahneye çıktı. Rihanna'nın tarzı alay konusu oldu.

Uzun süredir sahnelerde görünmeyen dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani'nin düğün öncesi partisinde sahneye çıktı. Rihanna'nın bu düğün organizasyonundan yaklaşık 10 Milyon Dolar aldığı konuşuluyor. 

KIYAFET SEÇİMİ ELEŞTİRİLDİ

Hintli ailenin düğün öncesi partisiyle sahnelere geri dönen Rihanna'nın bu organizasyon için 10 milyon dolar aldığı konuşuluyor. Sahnede sevilen şarkılarını seslendiren Rihanna, kıyafet seçimiyle sosyal medya kullanıcılarının dilinbe düştü. Pembe taytın üzerine yeşil uzun tüllü elbise giyen Rihanna'nın tarzı alay konusu oldu. Rihanna'nın tarzını Yıldız Tilbe'ye benzetenler de oldu. Rihanna'nın tarzı eleştiri yağmuruna tutuldu. İşte Rihanna'nın tarzı için yapılan yorumlar...

''Çok çok çok kötü. Yeşil tül elbise altına pembe tayt ne alaka. Cennet mahallesi pembe kombini resmen''

''İlk görüşte Yıldız sandım''

 
 
 
Hindistan'da sahne alan Rihanna'nın tarzı alay konusu oldu! ''Cennet mahallesi Pembe kombini'' ile ilgili etiketler Rihanna
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.