Hindistan'da düğün faciası! Kuyuya düşen 13 kişi hayatını kaybetti

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde düzenlenen bir düğünde kuyuya düşen 13 kadın ve kız çocuğu hayatını kaybetti. Facianın, kuyuyu kapatan metal plakanın üstüne oturanların ağırlığını kaldırmaması nedeniyle meydana geldiği öğrenildi.

Hindistan'da düzenlenen bir düğünde büyük ir facia yaşandı. Uttar Pradeş eyaletine bağlı Kuşinagar kasabasında düzenlenen düğüne katılan 13 kadın ve kız çocuğu kuyuya düşerek hayatını kaybetti.

Hindistan'da düğün faciası! Kuyuya düşen 13 kişi hayatını kaybetti

Polis yetkilileri yaptığı açıklamada hayatını kaybedenlerin kuyuyu kapatmak için kullanılan metal plakaya oturdukları ancak plakanın ağırlığı kaldıramadığı için kadın ve çocukların kuyuya düştüklerini belirtti. Korkunç olayda 13 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Hindistan'da düğün faciası! Kuyuya düşen 13 kişi hayatını kaybetti - Resim : 2

15 metre derinlikteki kuyuya düşerek hayatını kaybeden 13 kişi için taziye mesajı yollayan Hindistan Başbakanı Narendra Modi kazanın 'Yürek burkucu' olduğunu belirterek yerel yetkililerin olayla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Hindistan'da uzun günlerce süren büyük düğünlere çok sayıda kişi katılıyor. 2017 yılında Rajasthan eyaletinde meydana gelen fırtınada çöken duvar nedeniyle bir düğüne katılan 24 kişi hayatını kaybetmişti.

Hindistan'da düğün faciası! Kuyuya düşen 13 kişi hayatını kaybetti - Resim : 3

 

Hindistan'da düğün faciası! Kuyuya düşen 13 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Hindistan Düğün kaza Kadın kuyu kız çocuğu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.