Dünya harikası ziyarete kapatıldı

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve büyük bir hızla tüm dünyaya yayılan koronavirüs, Hindistan’da henüz 129 kişide görüldü. Ülke yönetimi, virüsün yayılmaması için dünya harikaları arasında yer alan turistik mekan Tac Mahal'i kapatma kararı aldı.

İlk olarak Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgınında vaka sayısı 182 bini aşarken, Hindistan’daki toplam vaka sayısı da 129’e yükseldi.

DÜNYA HARİKASI KAPATILDI

Virüsün yayılmasını sınırlamak isteyen Hindistanlı yetkililer ünlü "Tac Mahal Türbesi" de dahil olmak üzere ülkedeki tüm müzelerin ve turistik mekanların Salı gününden itibaren ziyaretçilere kapalı olacağını duyurdu.

Turizm Bakanı Prahalad Patil, Twitter’da yaptığı paylaşımda, "Mali ödenek ile girilen tüm anıtlar ve müzeler 31 Mart’a kadar kapalı olacak" dedi.

VİZELER ASKIYA ALINDI UÇUŞLAR DURDU

Öte yandan Hindistan, salgının yayılmasını azaltmak amacıyla turistik vizeleri de askıya aldı. Ülkedeki bütün sinemalar, okullar ve eğlence tesisleri kapatıldı.

Yarından itibaren Avrupa Birliği ülkeleri, Türkiye ve İngiltere’den tüm uçuşlar yasaklanacak.

Dünya harikası ziyarete kapatıldı

Dünya harikası ziyarete kapatıldı ile ilgili etiketler Hindistan Koronavirüs Korona tac mahal
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.