Hıncal Uluç'un sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Hıncal Uluç'un öldüğü iddia edildi. Superhaber'in aldığı bilgilere göre, Uluç'un entübe durumu devam ediyor ancak sağlık durumu iyiye gidiyor. Hıncal Uluç'un Pazartesi normal odaya alınması bekleniyor.

Yoğun bakımda olan Hıncal Uluç'un hayatı ve sağlık durumu merak edilmişti. Uluç'un sonrasında entübe edildiği öğrenilmişti. Gelişmeler sonrası Uluç'un vefat ettiği iddia edildi.

HINCAL ULUÇ'UN ÖLDÜĞÜ İDDİALARI DOĞRU MU?

Son gelişmelere göre tedavisine yoğun bakımda devam edilen Hıncal Uluç’un enfeksiyon değerlerinin düştüğü ve ciğerlerinin de toparlandığı ifade edilmişti.

Uluç'un vefat ettiği iddiaları sosyal medyada da yayılmıştı. Ünlü ismin vefat edip etmediği merak ediliyordu. Superhaber, yeni bilgilere ulaştı.

SUPERHABER YENİ BİLGİLERE ULAŞTI

Superhaber'in aldığı bilgilere göre Hıncal Uluç'un sağlık durumunda yeni gelişmeler var. Entube durumunda olan Uluç'un enfeksiyon değerlerinin her gün biraz daha düşüş gösterdiği öğrenildi. Superhaber, Uluç'un cigerlerinin toparlandığı bilgisine ulaşırken bir aksilik olmazsa  Pazatesi günü normal odaya alınacağını öğrendi.

 

 

 

 

Hıncal Uluç'un sağlık durumu hakkında yeni gelişme! ile ilgili etiketler Hıncal Uluç vefat iddia
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.