Hıncal Uluç'tan Terim'e Eren Derdiyok çağrısı...

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta geride kalırken, Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç futbol gündemini A Spor'da yayınlanan 90'a'da değerlendirdi. Usta yazar, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbi hakkında da çarpıcı tespitler yaparken Galatasaraylı oyuncuya sert eleştirilerde bulundu.

"FUTBOLCULAR OYNATMAMAK ÜZERE ŞARTLANDIRILIYORLAR"
Türkiye'de futbol oynama değil, oynatmamaya dayalı bir düzenin hakim olduğunu belirten Uluç, "Birinci Başakeşhir'den sonuncu Rizespor'a kadar bütün takımlar oynatmamak üzerine. Yasal savunma taktiğiyle çıkar oynarsın, buna kimse bir şey demez; ama oynarsın. Bizde futbolcular oynatmamak üzerine şartlandırılıyorlar, teknik direktörleri tarafından ve sahada oyunu engelliyorlar."

"BU EREN'DEN NEYİ ÜMİT EDİYORSUN"
Usta yazar, Galatasaray'ın 30 yaşındaki oyuncusu Eren Derdiyok'u sert sözlerle eleştirdi. "Ya Fatih Hocam. Şu Galatasaray'ın bu sezon Gomis'siz oynadığı bütün maçları gözden geçirelim." diyen Uluç, "Bu Eren'den hala neyi ümit ediyorsun? 40 maçın 1'inde bir tane şutu ben de atarım. Sahada geziyor, 10 kişi oynuyor Galatasaray, farkında değil misin? Onyekuru da yoktu bu hafta. Galatasaray, Beşiktaş'a karşı 9 kişi oynadı. Bu Eren'i oynatma daha iyi. Hiç olmazsa orada adam var diye top atmazlar. 10 kişi oynarlar, ona göre oynarlar."

"MAICON FORVET OYNASIN"
Fatih Terim'e, "Ocak'a kadar Galatasaray santrforsuz ve 10 kişi oynamak zorunda mı? Bu takımdan bir tane santrfor oynayacak adam bulamıyor musun?" sorusunu yönelten Uluç, forvette Maicon'un oynaması gerektiğini şu sözlerle ifade etti, "Söyledik yazdık işte, Maicon. Hiç olmazsa fiziği var, mücadelesi var."

"ŞENOL GÜNEŞ'İN TERİM'DEN ÜSTÜN OLDUĞU YANI..."
Uluç, Şenol Güneş ile Fatih Terim arasında şu kıyası yaptı: "Şenol Güneş'in Fatih Terim'den kat kat üstün olduğu yanı şu; Güven [Yalçın], Dorukhan [Toköz] gibi gençleri oynatıyor. Nerede Yunus [Akgün]? Dökülen Galatasaray'da niye oynamıyor. Muğdat'tan [Çelik] medet umuluyor. Hangi parayla ne transfer yapacaklar? 6 milyona sattıkları [] Gomis'i bugün kaça alacaklar?"

Hıncal Uluç'tan Terim'e Eren Derdiyok çağrısı... ile ilgili etiketler Hıncal Uluç Fatih Terim eren derdiyok
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.