Hıncal Uluç: Bu takım Fatih Terim için oynamaz

Hıncal Uluç: Galatasaray gibi bir takım, çalıştığı, emek verdiği taktiği neden sahaya yansıtamaz, Levent? Yenilen gollere, rakibe karşı, hem bireysel, hem de takım olarak neden bir tepki veremez, Levent? Yüreğin varsa onu da söylesene.. "Yansıtamaz" değil.. "Yan- sıt- maz!." "Tepki veremez" değil.. "Tep- ki vermez!!!" Çünkü Levent, bu takım Fatih Terim için oynamaz.. Anladın mı? "Oy- na-maz!.." Niye oynasınlar ki?"

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaraylı futbolcuların bilerek oynamadığını iddia etti. Uluç, "Bu takım senin için oynamaz Fatih Terim!" başlıklı yazısında, yardımcı antrenör Levent Şahin'in 4-3'lük Konyaspor mağlubiyetinden sonra yaptığı konuşmanın satır aralarını yorumladı:

"Bu Galatasaray takımı, Fatih Terim için oynamaz.. Bireysel de oynamaz.. Takım olarak da oynamaz.. Okurlar bilir.. Ben bu fikrimi aylardır söylüyorum.. Ama bu defa, Fatih'in, defalarca ceza alan, ama bu defa işi iyice çığırından çıkaran ve en az on maç alması ve tekerrürden katlanması gerekirken, hayalet federasyon kurumlarınca 4 maçla paçayı sıyıran Fatih Terim'in yerine kulübede görev yapan Yardımcısı Levent Şahin itiraf etti.

Dünkü Sabah gazetesinden aynen alıyorum..

"Çalışılan, emek verilen bir taktik anlayışın sahaya yansıtılamamasından dolayı çok çok üzgünüm. Oyuna, yenilen gollere, rakibe karşı hem bireysel hem takım olarak tepki veremememizden dolayı üzgünüm. Galatasaray bunu hiçbir şekilde hak etmedi."

Galatasaray gibi bir takım, çalıştığı, emek verdiği taktiği neden sahaya yansıtamaz, Levent?.
Yenilen gollere, rakibe karşı, hem bireysel, hem de takım olarak neden bir tepki veremez, Levent?.
Yüreğin varsa onu da söylesene..

"Yansıtamaz" değil.. "Yan- sıt- maz!." "Tepki veremez" değil.. "Tep- ki vermez!!!"
Çünkü Levent, bu takım Fatih Terim için oynamaz.. Anladın mı?.
"Oy- na- maz!.."
Niye oynasınlar ki?"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i de eleştiren Uluç, "Kırk yıllık dostum, hemşerim, Mülkiye'den okul arkadaşım, Alkent'ten komşum Mustafa Cengiz?.
Dost acı söyler.. Kulübün fiili Başkanı Fatih Terim.. Mustafa, o ne derse "Peki" diyor.
Kafa sallıyor.. Çıt çıkaramıyor.. Çünkü sosyal medyayı da, medyanın kendisini de Fatih Terim'in askerleri, trolleri yönetiyor. Hepsi bu trollerden korkuyorlar..." ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Hıncal Uluç: Bu takım Fatih Terim için oynamaz ile ilgili etiketler Hıncal Uluç Fatih Terim Galatasaray Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.