Hilal Cebeci'den kötü haber: Kansere yakalandı!

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran 46 yaşındaki Hilal Cebeci sağlık durumuyla ilgili kötü haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile duyurdu. Meme kanserine yakalandığını duyuran Hilal Cebeci, "Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin" dedi.

Şarkıcı, sunucu ve oyuncu Hilal Cebeci meme kanserine yakalandı. Üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Cebeci, patoloji raporunu da yayınladı. Erken teşhise dikkat çeken Cebeci, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ameliyat olacağını söyledi.

''ÇOK BAŞINDA YAKALADIK, AMELİYAT OLACAĞIM''


46 yaşındaki Cebeci, sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişmeyi şu sözlerle duyurdu:

''Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin.

Lütfen meme kontrollerinizi ihmal etmeyin ki, başında yakalayıp, sağlıklı bir ömür sürmeniz sağlansın, hepinizi çok seviyorum. Her şey süper, tam müziğe geri döneyim derken çıktı, ama olsun, ben yine size güzel bir şarkı hediye edeceğim.

Sizler de benim gibi düzenli kontrol yaptırmalısınız. Üzüleceğinizi biliyorum, paylaşmayacaktım fakat, doktorum benim gibi çok kişiye seslenebilen kişilerin farkındalık sağlamasını önerdi.''

Hilal Cebeci'den kötü haber: Kansere yakalandı!

Daha sonra Instagram hesabının hikaye bölümünden yeni bir açıklama yapan Hilal Cebeci paylaşımını kaldırdığını söyledi: ''Eşim çok kızdı, paylaşımımı kaldırdım. Arkadaşlar ben çok iyiyim. Ameliyattan sonra her şeyi detayları anlatır sizi de aydınlatırım.'' 

SİLİP YENİDEN PAYLAŞTI

Gelen tepkiler üzerine pataloji sonucunu yeniden yayınlayan Cebeci, paylaşımına ''Arkadaşlar kadırdığım için kızmışsınız, bende tekrar koyuyorum, haklısınız herşeyi bilmeniz hakkınız, beni çok sevdiğinizi biliyorum, bende sizi çok seviyorum, lütfen altı aylık meme ultrason ve yıllık mamografilerinizi ihmal etmeyin, her aşamasını sizlerle paşlaşıcam söz veriyorum, beni ne kadar çok sevdiğiniZi çok iyi biliyorum, inanınki siz üzülmeyin diye paylaşım yapmıyorum, ama iyiy olduğumu hep göstericem, tüm tıbbi bilgileri pylaşıcam, önerilerde bulunucam, hiç bir kadın meme kanserinden ölmemeli, sizler benim kıymetlimsiniz, erken teşhis hayat kurtarır unutmayın, kadın erkek, yılda bir düzenli kontrollerinizi yapın. Hayat böyle bir şey, tıbbın nimetlernden lütfen yararlanın. Çokkkkk seviyorum hepinizi'' notunu düştü. 

Hilal Cebeci'den kötü haber: Kansere yakalandı! - Resim : 2

HİLAL CEBECİ HAKKINDA

Hilal Cebeci, aynı zamanda hem çıkış şarkısı hem de albümünün adı olan 'Köylü Güzeli'nin getirdiği başarı ile 1999 yılında 6'ncı Kral Tv Video Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı' ödülünü kazanmıştı. Bir dönem şarkıcı Doğuş ile büyük bir aşk yaşayan Hilal Cebeci 2019 yılında yaptığı açıklamasında, 2013 yılında Londra'da evlendiğini duyurmuştu.

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından; ‘Benim değerli sevenlerim, 2013 yılında Londra’da sessizce evlendim. Eşimin benden tek ricası magazinden uzak yaşamamdı. O yüzden beni göremiyorsunuz. Bu konuda tepkilisiniz, görmek istiyorsunuz ama beni zaten sosyal medya sayfalarımdan takip ediyorsunuz. Bana anlayış göstereceğinizi umuyorum. Sizleri çok seviyorum.’ mesajını paylaşmıştı.

 

 

Hilal Cebeci'den kötü haber: Kansere yakalandı! ile ilgili etiketler Hilal Cebeci kanser Meme Kanseri Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.