Hikmet Karaman'dan çarpıcı Oğuzhan Özyakup iddiası... "Oyuna girmek istemiyordu"

Beşiktaş'ın 4-2'lik Kayserispor galibiyetinde 74'te oyuna girip galibiyeti getiren isimlerden olan Oğuzhan Özyakup kısa da olsa eski günlerini aratmayan bir performans sergiledi. Sergen Yalçın'ın kardeşiyle tartıştığı ve hocayla sorun yaşadığı iddia edilen tecrübeli orta saha maçın ardından Sergen hocaya göndermeler yaptı. Hikmet Karaman'ın sözleri ise Beşiktaş taraftarlarını şaşırttı.

Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor'u ağırlayan ve iki kez geriye düştüğü maçı 4-2 kazanan Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'u da mı kazandı? Teknik Sorumlu Önder Karaveli tarafından 74'te oyuna alınan tecrübeli orta saha oyuncusu, takımının 2. ve 3. gollerindeki katkısıyla galibiyetin mimarlarından oldu.

Sergen Yalçın'ın ilk 11'de düşünmediği 28 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de 7 maça çıktı. Fikret Orman döneminde ismi Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan ancak her geçen sezon daha da kötüye giden bir performans sergileyen Oğuzhan Özyakup'un Sergen Yalçın'la sorun yaşadığı iddia ediliyordu.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maçtan sonra "Oğuzhan oyuna girmek istemiyordu. Ben görüyordum orada... Girip, anahtar pası attı" sözleriyle çarpıcı bir iddia ortaya attı.

SERGEN YALÇIN GİTTİ, OĞUZHAN DİRİLDİ!

Oğuzhan Özyakup da yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Sergen Yalçın'la yaşadığı sorunu ima ederek, "Her futbolcu oynamak ister. Bana göre benim haklı olduğum konular var, hocamıza göre de onun haklı olduğu konular var. Futbolcu iyi oynayıp yedek kalınca morali bozuluyor. Bunlar bahane olmamalı tabii. Ben bunu öğrendim" dedi.

Oğuzhan'ın maç sonu açıklamaları şöyle: 

 "Bu hafta çok şey yaşadık. Hocamız ayrıldı. Bu maç için yeni hocamız geldi. Maça biraz tedirgin, kontrollü başladık. Bu gayet normal. Böyle dönemleri ben burada çok yaşadım. Değiştirmesi gereken futbolcu, taraftar, camia, yönetim, hocalar bir olup."

"Böyle bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Biz de 3-0 rahat kazanmak isterdik. Bazen böyle galibiyetler çok daha iyi oldu. Son 10-11 maçta ilk golü yedik. Toparlanamadık, tepki gösteremedik. Bugün tepki gösterdik."

"Derbi bizim için aşırı önemli. Tekrar yukarılara oynamak için mecbur kazanmamız gerekiyor. İyi mücadele etmemiz gerekiyor. Bu haftayı bir bekleyip takım olarak derbide güzel bir skor almaya çalışacağız."

 

Hikmet Karaman'dan çarpıcı Oğuzhan Özyakup iddiası... "Oyuna girmek istemiyordu" ile ilgili etiketler Beşiktaş Oğuzhan Özyakup Hikmet Karaman Kayserispor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.