Hikmet Karaman: Kırmızı kart maçın kırılma noktası oldu!

Alanyaspor'un başında ilk kez bir lig maçına çıkan Hikmet Karaman, Kasımpaşa maçını yorumladı.

Spor Toto Süper Lig 18. hafta açılış karşılaşmasında Kasımpaşa, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, beİN Sporst'a özel açıklamalarda bulundu.

"VAGNER LOVE'IN DÖNMESİYLE DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Çok gereksiz bir kırmızı kart gördük. İlk 45 dakikada başarılı oyun oynadık. Baskı yediğimiz dakikalarda 3'üncü golü bulsak maçı kazanabilirdik ama kırmızı kart maçın kırılma noktası oldu. Ofansif ve hücüm anlamda eksik kaldık İyi pozisyonlar vardı bir Fernandez'e kaldık.Nihayet 2 gol atıp 3 gol yemeyecektik.1 puan alıp dönebilirdik.Önümüzdeki günlerde Vagner Love'ın dönmesiyle daha iyi olacağız ve takımı üst sıralara taşıyacağız.

Hikmet Karaman: Kırmızı kart maçın kırılma noktası oldu! ile ilgili etiketler Alanyaspor Kasımpaşa Hikmet Karaman açıklamalar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.