Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Kayserispor'da yeni teknik direktör Ömer Erdoğan oldu

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın kulüple olan sözleşmesi sona ermişti. Karaman ligi ise 12 galibiyet, 11 beraberlik ve 14 mağlubiyetle tamamlamıştı. Sarı-kırmızılı ekipte 4. kez görev alan tecrübeli hoca ile yollar ayrıldı. Kayserispor, teknik direktörlük için Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni teknik direktörünü açıkladı. Sezonun bitmesinin ardından Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Kayserispor, Hatayspor'dan ayrılan Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Kayserispor'un açıklamasında anlaşmanın süresine dair bilgi ise yer almadı.

Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Kayserispor'da yeni teknik direktör Ömer Erdoğan oldu

ÖMER ERDOĞAN KİMDİR?

Ömer Erdoğan, Türk eski milli futbolcu ve teknik direktördür. Kendisinin Alman vatandaşlığı da bulunmaktadır. Ömer Erdoğan, 3 Mayıs 1977 tarihinde dünyaya geldi. Şu anda 45 yaşındadır. Ömer Erdoğan, Kassel Almanya'da doğmuştur. Ömer Erdoğan, futbola FC St. Pauli'de başladı. Daha sonra aynı takımda profesyonel kariyerini sürdürdü.

FUTBOLCULUK KARİYERİ

Ömer Erdoğan, sırası ile şu takımlarda top koşturdu:

FC St. Pauli

KSV Hessen Kassel

Erzurumspor

Diyarbakırspor

Galatasaray

Malatyaspor

Bursaspor

HOCALIK KARİYERİ

Bursaspor-Eskişehirspor maçı ile futbol kariyerini sona erdiren Ömer Erdoğan, daha sonra şu takımlarla teknik direktörlüğe başladı:

Eskişehirspor

Bursaspor

Tuzlaspor

Bursaspor

Fatih Karagümrük

Hatayspor

 

Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Kayserispor'da yeni teknik direktör Ömer Erdoğan oldu ile ilgili etiketler Süper Lig Kayserispor Hikmet Karaman ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.