Hikmet Karaman: "Bir oyuncumuz var, yüksek tempoda oynadığı maçtan sonra 3-4 gün antrenmana çıkamıyor"

Adını vermeyeceğim, bir oyuncumuz var, yüksek tempoda oynadığı maçtan sonra 3-4 gün antrenmana çıkamıyor. Bazı oyuncu gruplarında bunu yaşıyoruz. Çok dikkatli hareket etmeye çalışıyoruz. Galatasaray ve Giresuns maçları çok önemli. Bu 2 maçtan alacağımız 4 ya da 6 puan bize çok şey getirir."

Süper Lig'in 6. haftasında çarşamba günü Galatasaray'ı ağırlayacak olan Kayserispor, güçlü rakibini evine eli boş göndermek istiyor. Sezona daha 2. haftada teknik direktör değişikliğiyle başlayan ve 3. Hikmet Karaman dönemine giren Sarı-Kırmızılılar, zorlu mücadeleye kilitlendi.

Teknik direktör Hikmet Karaman, "Galatasaray ve Giresunspor maçı çok önemli. Bu 2 maçtan alacağımız 4 ya da 6 puan bize çok şey katar. Bu hedef doğrultusunda çalışmalara başladık" dedi.

Ligin 5. haftasında Atakaş Hatayspor'a 2-1'lık sonuçla mağlup olan Kayseri ekibi, 3 maçta 7 puan topladığı Karaman yönetimindeki ilk yenilgisini tatmıştı. Antrenman öncesinde açıklama yapan Karaman, "Gelişmekte olan bir takımız. Takım oluşturmada belki geç geleceğiz ama bir takım eksiklerimiz var. Bunlar, Hatayspor maçının mağlubiyet bahanesi değil. Çünkü biz sadece Hatayspor ile oynamıyoruz. Hatayspor'dan sonra Galatasaray maçı var. Daha sonra da Giresunspor ve Trabzonspor ile karşılaşacağız. Yani burada bir satranç var. Oyuncuları ona göre kullanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Hikmet Karaman: "Bir oyuncumuz var, yüksek tempoda oynadığı maçtan sonra 3-4 gün antrenmana çıkamıyor"

"BİR OYUNCUMUZ 3-4 ANTRENMANA ÇIKAMIYOR"

Karaman, şunları söyledi: "Önemli oyuncularımız var. Adını vermeyeceğim, bir oyuncumuz var, yüksek tempoda oynadığı maçtan sonra 3-4 gün antrenmana çıkamıyor. Bazı oyuncu gruplarında bunu yaşıyoruz. Çok dikkatli hareket etmeye çalışıyoruz. Hem onları sağlıklı tutup hem de bir sonraki maça hazır tutmaya çalışıyoruz. Hatayspor maçını bir an önce unutmamız gerekiyor. Analizden çıktık. Neleri değiştireceğimizi tartıştık. Galatasaray ve Giresuns maçları çok önemli. Bu 2 maçtan alacağımız 4 ya da 6 puan bize çok şey getirir. Bu hedef doğrultusunda çalışmalara başladık" diye konuştu.

Hikmet Karaman: "Bir oyuncumuz var, yüksek tempoda oynadığı maçtan sonra 3-4 gün antrenmana çıkamıyor" ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.