Hikayesi ile merak uyandıran Cezailer dizisi GAİN'de izleyicileriyle buluştu!

Güçlü sevilen oyuncu kadrosu ve dram türündeki hikayesi ile merakla beklenen Cezailer dizisi GAİN'de seyircileriyle buluştu. Dizide trajikomik olaylar dönerken ortaya izlerken düşünmenizi sağlayacak sorular atılacak.

Benzeri görülmemiş bu diziyi izlerken kendinizi Cezai koğuşuna kaptırıp, sorgulamaya başlayacaksınız. Muhteşem oyuncu kadrosu ve güçlü rejisiyle dizi, izleyicileri bambaşka boyuta taşıyor. Daha yayımlanmadan heyecanla beklenen Gain dizisi izleyicileriyle buluştu. Her biri derinlikli şekilde ele alınan karakterleri ve izleyiciyi adeta koğuşun içindeki “gerçekliğe” hapseden oyuncu performanslarıyla öne çıkan dizide Yiğit Özşener idealist psikiyatr Mert karakterine hayat verirken, Rıza Kocaoğlu klinik şefi Menderes rolüyle izleyici karşısına çıkıyor. Klinik psikiyatrı Gamze’yi Esra Bezen Bilgin, cezailerin her şeyiyle ilgilenen hemşire Simge’yi ise Hayal Köseoğlu oynuyor. Farklı psikiyatrik hastalıklara sahip sıra dışı karakterleri canlandıran Ushan Çakır, Şerif Erol, Onur Ünsal, Hakan Karsak, Cem Zeynel Kılıç ve Görkem Kasal da performanslarıyla izleyiciyi kendilerine hayran bırakıyor.

Hikayesi ile merak uyandıran Cezailer dizisi GAİN'de izleyicileriyle buluştu!

İzlerken kafanızda soru işaretlerinin kalacağı diziyi gelin birlikte inceleyelim. Dizinin konusu şu şekilde; Psikiyatr Mert Güngel, kendi isteğiyle bir deney uğruna akıl hastanesine girer. Ancak çevresindekilerin sadece hasta değil, aynı zamanda cezai ehliyeti olmayan birer suçlu olduğunu anladığı an buradaki varlığının gerçek sebebini de sorgulamaya başlar. Gerçekten deneyin uygulayıcısı mıdır yoksa diğerleri gibi akıl hastası bir suçlu mu? Çıktığı bu yolda kendi içinde sürekli mücadele verirken, olaylar trajikomik bir şekilde hiç beklenmedik noktalara varır.

HER PERŞEMBE GAİN'DE

Yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz’un oturduğu, senaryosunu Ayberk Çınar ve Murat Can Oğuz’un birlikte yazdığı Most Yapım imzalı “Cezailer” her perşembe yeni bölümüyle GAİN’de.

GAİN'de ilk bölümler ücretsiz olarak yayımlanıyor. Cezailer 1. bölümü izlemek için TIKLAYINIZ.

Eğer GAİN'e üye olmak isterseniz güncel 2022 abonelik fiyatı şu şekildedir;

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,80 TL) karşılığında tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal yapımlarının ilk bölümlerine ve içeriklerin bir kısmına her zamanki gibi ücretsiz erişilebiliyor

Hikayesi ile merak uyandıran Cezailer dizisi GAİN'de izleyicileriyle buluştu! ile ilgili etiketler gain Cezailer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.