Hidayet Türkoğlu: OHAL süresinde tüm maçlara....

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu sosyal medya hesabından OHAL süreci boyunca tüm spor müsabakalarının devam edeceğini açıkladı.

15 Temmuz'da ülkemizde yaşanan darbe girişimi nedeniyle, dün ilan edilen Olağanüstü Hal'in ardından spor müsabakalarının yapılıp yapılamayacağı merak ediliyordu.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla OHAL süresince ulusal ve uluslararası tüm spor müsabakalarının devam edeceğini duyurdu.
İşte Hidayet Türkoğlu'nun açıklaması:
'Milletimizi düşmanlarından arındırmak, demokrasiyi sağlamlaştırmak adına atılan bu adım ülkemiz için hayırlı olsun! OHAL Süresince; Ulusal ve uluslararası tüm spor müsabakaları aynı şekilde devam edecektir. Halkımızın endişesi olmasın…' dedi.

Hidayet Türkoğlu: OHAL süresinde tüm maçlara.... ile ilgili etiketler 15 Temmuz Cumhurbaşkanı darbe girişimi Olağanüstü Hal
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.