Hıçkıra hıçkıra ağladı! Gökhan Zan'dan yürek burkan çağrı...

Futbolculuk döneminde Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımların formasını giyen, son olarak da Hatayspor'da yardımcı antrenörlük yapan Gökhan Zan görevinden ayrılmasına rağmen Hatay'daydı. Depremin en yıkıcı etki bıraktığı kentte olanlara şahit olan Zan sosyal medya hesabından gözyaşları içinde yardım talep etti.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki depremin en yıkıcı etki bıraktığı Hatay'dan kötü haberler gelmeye devam ediyor. Hatayspor'da futbolcu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut'a ulaşılamazken, her geçen dakika panik artıyor. 

'HERKES PERİŞAN, ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN'

Sabah saatlerinde Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında göz yaşlarına hakim olamamış ve "Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Herkes perişan. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin" çağrısında bulunmuştu. 

'HATAY GENELİ FELAKET VAZİYETTE'

Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel de, "Burda durumlar çok kötü. Enkaz altında olan tanıdıklarımız, arkadaşlarımız var. Hatay geneli felaket vaziyette. Bir an önce yardım gelmesi lazım buraya" ifadelerini kullanmış ve o da hikayesine ağlamıştı.

Kentten gelen görüntüler de durumun vehametini ortaya koyarken son açıklama bir başka ünlü sima Gökhan Zan'dan geldi. Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen, son olarak da Hatayspor'da yardımcı antrenörlük yapan Gökhan Zan görevinden ayrılmasına rağmen Hatay'daydı.

'NE OLUR SESİMİZ OLUN, YALVARIYORUM!'

Zan da sosyal medya hesabından yayın açıp, "Allah'ım yardım. Hatay bitti. Yalvarıyorum sesimizi duyun. Herkes kendi imkanlarıyla kurtulmaya çalışıyor. İnternet yok, su yok, yardım yok, kimse yok. Hatay terkedilmiş, ne olur sesimizi duyurun, ne olur sesimiz olun, yalvarıyorum. Yaşlı bir teyzenin bana seslenişi kulağımda kaldı. Yavrum ne olur yardım et diyordu. Şarjım çok azalıyor. Kimse yok burada. Hatay için sesimizi duyurun" sözleriyle yardım istedi. 

Hıçkıra hıçkıra ağladı! Gökhan Zan'dan yürek burkan çağrı... ile ilgili etiketler deprem Hatay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.