“Hiç kimse bu skandalın üstünü örtemez” / Özel Haber...

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Norveç'te gerçekleştirilen NATO tatbikatındaki skandala ilişkin SuperHaber’den Arzu Erdoğral’a konuştu.

bulent_turan-2-600x300

NATO tatbikatında Atatürk'ün düşman liderler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise düşmanla işbirliği içinde gösterilmesi skandalı ile ilgili SuperHaber’e konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan “Türkiye’nin bağımsız bir politika izlemesi küresel odakları rahatsız ediyor. Türkiye’yi, kendilerinin sözünden çıkmayan, “Yes, Sir” diyen bir ülke haline getirmek istiyorlar” dedi. Turan sözlerine şu şekilde devam etti:

Türkiye bunun karşısında pes etmeyip kendi rotasını çizdikçe uluslararası hukuka, diplomasiye aykırı uygulamalar geliştirmekten geri durmuyorlar. Referandum döneminde Avrupa’da bakanlarımıza karşı sergilenen terbiye dışı davranışlara hepimiz şahit olduk. Son olarak NATO’da yaşanan skandal da bunun bir parçasıdır. Kendi müttefikiniz olan bir ülkeyi tatbikatta düşman bir ülke olarak göstermek hangi aklın ürünü olabilir? Bir iki görevliyi suçlu olarak gösterip onları ihraç etmek yeterli değildir. Soruşturma başlatılarak söz konusu skandal kimlerin payı varsa herkes hesap vermelidir. Hiç kimse bu skandalın üstünü örtemez.

“Hiç kimse bu skandalın üstünü örtemez” / Özel Haber... ile ilgili etiketler NATO Atatürk Erdoğan Bülent Turan skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Kozmetik mağazasının indirim gününde kadınlar birbirine girdi! Saç saça baş başa kavga kamerada...

Zincir kozmetik mağazasının indirimi sonrası çoğu şubede izdiham yaşandı, bazı şubelerde kadınlar saç saça baş başa kavga etti.