Hiç evlenmeyen ve çocuğu olmayan Akrep Nalan'ın mirasını kime bıraktığı ortaya çıktı! İşte vasiyeti

Bodrum’daki evinde solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden oyuncu ve şarkıcı Akrep Nalan'ın vasiyeti ortaya çıktı. Ani vefatıyla sevenlerini yasa boğan Akrep Nalan, Bodrum'un Muğla ilçesinde yaşadığı evini ölümünden sonra devredilmek üzere Nesin Vakfı'na bağışladığını yıllar önce açıklamıştı. İşte Akrep Nalan'ın vasiyeti ve mirası...

Akrep Nalan olarak bilinen ünlü sanatçı Füsun Nalan Açın, Bodrum'daki evinde 67 yaşında hayata veda etti. Bakıcısı tarafından ölü olarak bulunan ünlü sanatçının solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bir döneme damgasını vuran, Hayat Bilgisi dizinde Fidan Hoca karakteri ile hafızalarda yer edinen “Akrep Nalan” lakaplı Füsun Nalan Açın'ın vasiyeti merak konusu oldu.

Hiç evlenmeyen ve çocuğu olmayan Akrep Nalan'ın mirasını kime bıraktığı ortaya çıktı! İşte vasiyeti

1987 yılından beri Bodrum'da gözlerden uzakta bir yaşam süren ve bugüne kadar hiç evlenmeyen Akrep Nalan, 2018 yılında yaptığı açıklamada yaşadığı evini ölümünden sonra devredilmek üzere yazar Aziz Nesin tarafından kurulan Nesin Vakfı'na bağışladığını açıklamıştı.

Hiç evlenmeyen ve çocuğu olmayan Akrep Nalan'ın vasiyeti ortaya çıktı

EVİNİ NESİN VAKFI'NA BAĞIŞLADIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Ünlü sanatçı o dönem, çocuğu olmadığı için uzun zamandır evini nereye bağışlayacağını düşündüğünü belirterek, ''Dünyada yaşadığın sürece mal mülk ediniyorsun benim çocuğum olmadığı için uzun zamandır nereye bağışlasam diye düşünüyordum, bir takım araştırmalar yaptım, bu konuda en iyi çalışan vakfın Nesin Vakfı olduğuna karar verdim. Ali Nesin’le de görüştüm, yerlerini de gördüm. Çocuklar için çok önemli işler yapıyorlar. Aydınlık, çağdaş, Atatürkçü çocuklar için inşallah bir faydası olur. Ölene kadar bende olacak. Ben ölünce de inşallah o çocuklar için kullanılacak.'' ifadelerini kullanmıştı.

Hiç evlenmeyen ve çocuğu olmayan Akrep Nalan'ın mirasını kime bıraktığı ortaya çıktı! İşte vasiyeti - Resim : 3

 

Hiç evlenmeyen ve çocuğu olmayan Akrep Nalan'ın mirasını kime bıraktığı ortaya çıktı! İşte vasiyeti ile ilgili etiketler vasiyet akrep nalan füsun nalan açın miras
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.