Heyecanla vizyona girmesini bekliyorlar...

Mahsun Kırmızıgül’ün dev oyuncu kadrosu ve ihtişamlı özel görüntüleriyle de dikkat çekecek olan Mucize 2: Aşk filmi 1 Mart 2019’da vizyona girecek.Film vizyona girmeden önce ilk fragmanı görücüye çıktı.

Magazinmatik’ten Funda Erkoç’un haberine göre; Çekimleri İzmir Foça’da inşa edilen özel bir sette yapılan ve konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken 'Mucize 2: Aşk filminin tüm cast çalışması bugüne kadar Türkiye’nin en önemli Tv dizisi ve bir çok sinema filminin oyuncu castını üstlenen Cem Gülaç’ın sahibi olduğu Cem Ajans Gold tarafından gerçekleştirildi.

Heyecanla vizyona girmesini bekliyorlar...

Cem Gülaç filmle ilgili ; “Mahsun Kırmızıgül’ün bu sağlam senaryolu filmi için ekipçe hepimiz canı gönülden mesai harcadık ve ortaya çok güzel bir iş çıktı.Şimdi vizyona gireceği 2019 Mart ayını heyecanla bekliyoruz verdiğimiz emeklerin seyirci tarafında takdir görmesi bizim için en büyük mükafat olacaktır”dedi.

Heyecanla vizyona girmesini bekliyorlar... ile ilgili etiketler Mucize 2
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.