Herkesin içinde yaptılar! Fatih'te 3 kişiye suçüstü...

Fatih'te bir kadının cep telefonunu çalan 3 şahıs, Güven Timleri tarafından suçüstü yakalandı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 Ocak günü saat 17.15 sıralarında Fatih Rüstempaşa Mahallesi'ndeki bir sokak içerisinde meydana gelen “Suçüstü Yankesicilik” konusu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında hareketlerinden şüphelendikleri yabancı uyruklu Zakaria L. (27), Jawad El M. (24) ve Ali D. (23) isimli şahısları takibe aldı.

Şahıslar bir süre sonra, yabancı uyruklu Maya R. isimli şahsın arkasından yaklaştı. Daha sonra kadının montunun sağ cebinden cep telefonunu almaya çalıştığı sırada ekipler tarafından şahıslara müdahale edildi. Suçüstü yakalanan Zakaria L., Jawad El M. ve Ali D. gözaltına alındı. Emniyette işlemleri biten zanlılar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Herkesin içinde yaptılar! Fatih'te 3 kişiye suçüstü...

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Şüphelilerin, suçüstü yakalanma anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, zanlıların kadının cebinden telefonu alıp uzaklaşmaya çalıştığı sırada ekipler tarafından yakalandıkları görülüyor.

Herkesin içinde yaptılar! Fatih'te 3 kişiye suçüstü... - Resim : 2

Herkesin içinde yaptılar! Fatih'te 3 kişiye suçüstü... ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti Hırsızlık polis suçüstü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.