Herkesi güldüren aşı davetine soruşturma tepki çekti

Kütahya Otogarı'nda görevli bir sağlık personeli, bulunduğu ortama ayak uydurdu. Sağlık çalışanı, vatandaşları aşıya, otogar çalışanları gibi çağırdı: "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech". O anların görüntüsü sosyal medyada gündeme gelince Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü personel hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma başlatılması sosyal medyada tepki çekti.

Kütahya Otogarı'nda kurulan Covid-19 aşı standında görevli bir sağlık personeli, vatandaşları aşı olmaya "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech" şeklinde bağırarak davet etti. Bu görüntü sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı.

Görevlinin aşıya teşvik için otogardaki görevliler gibi seslendirmesi izleyenleri gülümsetti ancak Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü personel hakkında soruşturma başlattı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Görevli sağlık personellerinin, bulundukları ortamdan ve otobüs firması görevlilerinin söylemlerinden esinlenerek yaptıkları şakalaşmanın cep telefonları ile çekilerek çeşitli sosyal medya hesaplarında yayınlanmıştır. Maksadı aşan, yanlış algı ve anlaşılmalara sebebiyet veren personellerle ilgili gerekli idari soruşturma başlatılmış olup sonucu hakkında ayrıca kamuoyu bilgilendirilecektir" ifadeleri kullanıldı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Sağlık görevlisinin gülümseten görüntülerine soruşturma başlatılması sosyal medyada tepki çekti. Twitter'da paylaşılan tepkilerde sağlık görevlisinin kötü bir şey yapmadığının altı çizildi.

Twitter'da konuyla ilgili yapılan bazı paylaşımlar şöyle:

 

 

Herkesi güldüren aşı davetine soruşturma tepki çekti ile ilgili etiketler Kütahya otogarı sağlık personeli sinovac BioNTech

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.