Herkesi duygulandırdı! Filiz Akgün kaybettiği eşi İbrahim Erkal'ın doğum gününü kutladı

Filiz Akgün, 2017 yılında hayatını kaybeden eşi İbrahim Erkal'ın doğum gününde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Akgün'ün ''Yokluğunla kutlasamda bu günü iyiki doğmuşsun'' şeklindeki ifadeleri yürekleri dağladı.

5 yıl önce 50 yaşındayken hayatını kaybeden İbrahim Erkal eğer yaşasaydı bugün 55'inci yaşını kutlayacaktı... Filiz Akgün, 11 Mayıs 2017'de beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden sanatçı eşi İbrahim Erkal'ın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı duygu dolu bir paylaşımla kutladı.

''HEP BENİMLESİN ÖMRÜM''

İbrahim Erkal'a olan özlemi sık sık sosyal medyadan dile getiren Akgün, eşinin doğum gününde de paylaşımda bulunmayı ihmal etmedi. İbrahim Erkal'ın bir fotoğraf karesini paylaşan Filiz Akgün altına ''Bugün günlerden sensin. Aslında varligimiza sebep olansın. Koca dünyada yüreğin, yüreğimi seçtiği için çok şanslıyım yokluğunla kutlasamda bu günü iyiki doğmuşsun... Hep iyikimsin hep benimlesin ömrüm canım sevgilim❤️❤️'' şeklinde bir not düştü.

Herkesi duygulandırdı! Filiz Akgün kaybettiği eşi İbrahim Erkal'ın doğum gününü kutladı


FİLİZ AKGÜN'ÜN PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Filiz Akgün'ün bu paylaşımı herkesi hüzünlendirdi. İbrahim Erkal'la 'Canısı' filminde birlikte rol alan Emine Ün de Filiz Akgün'ün bu paylaşımına kayıtsız kalmadı ve emoji ile yorum yapdı. 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla şöhreti yakalayan Ferman Toprak ise Akgün'ün paylaşımına ''Allah nur içinde yatırsın kardeşim benim ama bizim için hala yaşıyorum kalbizin en güzel yerinde #canısı abim❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻'' notunu düştü. Türkücü Ceylan da Akgün'ün paylaşımına ''Nur içinde yat kardeşim bu dünyadan bir #ibrahimerkal geçti 🙏🏼'' yorumunda bulundu.

 Herkesi duygulandırdı! Filiz Akgün kaybettiği eşi İbrahim Erkal'ın doğum gününü kutladı - Resim : 2

Sanatçı İbrahim Erkal, 12 Nisan 2017'de son albümü "Ömrüm"ün çıkmasından yaklaşık iki ay sonra evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi sonucu dengesini kaybedip kafasını yere vurarak beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda 29 gün tedavi gören İbrahim Erkal, 11 Mayıs 2017'de 50 yaşındayken hayatını kaybetti ve cenazesi, Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. İbrahim Erkal'ın 2003 yılında nikah masasına oturduğu Filiz Erkal ile evliliğinden Dilara Hatice Erkal, Elif Su Erkal, Levent Erkal adında üç çocuğu bulunuyor.

 

Herkesi duygulandırdı! Filiz Akgün kaybettiği eşi İbrahim Erkal'ın doğum gününü kutladı ile ilgili etiketler Sosyal Medya ibrahim erkal filiz akgün Filiz Erkal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.