Herkes onun fiziğini mükemmel sanıyordu! Meğer...

Güzel fiziğiyle dikkat çeken eski milli kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'in güzelliğinin ardından 'photoshop' çıktı. Reçber'in gerçek halini görenler şoke oldu.

Eski milli kaleci Rüştü Reçber, güzeller güzeli eşi Işıl Reçber ile birlikte Şahan Gökbakar'ın yeni filmi 'Kayhan'ın gala gösterimine katıldı. Işıl Reçber'in gala gösteriminde çekilen fotoğraflarını görenler, "Instagram'da meğer fotoşop yapıyormuş" yorumunda bulunmadan edemedi.

GALAYA DAMGA VURDU

Işıl Reçber'in 'Kayhan' isimli filmin gala gösteriminde çekilen fotoğrafları kafaları karıştırdı. Reçber'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta bacakları bir hayli ince görünürken; basın mensuplarının çektiği fotoğraflarda Reçber'in bacakları oldukça kalındı. Bu fark, Işıl Reçber'in de birçok ünlü gibi paylaşım öncesi photoshop uygulamasından yararlandığını gösterdi.

İşte o fotoğraflar:

guzel-fizigiyle-bilinen-isil-recber-in-10542518_136_m

guzel-fizigiyle-bilinen-isil-recber-in-10542518_2922_m

Herkes onun fiziğini mükemmel sanıyordu! Meğer... ile ilgili etiketler Işıl Reçber Rüştü Reçber estetik fiziği bacakları kayhan gala photoshop fotoşop
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.