Herkes onu, o Ahmet Çakar'ı beğendi!

Geçtiğimiz yıla sevgilisinin Ferrari'si ile kaza yaptıktan sonra özel jetle kaçarken yakalanmasıyla damga vuran Elif Aksu, Twitter hesabı açınca sosyal medya sallandı.

Türk asıllı Avusturyalı model Elif Aksu (25), İbiza’da tatil yaptığı sırada sevgilisinin 560 bin dolarlık Ferrari’si ile kaza yapmış, kazanın ardından da özel jetle kaçmaya çalışırken polise yakalanmıştı.

Aksiyon filmi gibi olay tüm dünya basınında geniş yer bulmuştu. Türkiye'nin de bu olaydan sonra tanıdığı model Elif Aksu, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı açtı. Aksu, Twitter'a gelişini 'Hello Twitter, Merhaba' notuyla paylaştı. Aksu'nun bu paylaşımı 7bin'den fazla beğeni aldı.

Twitter üzerinden birçok mesaj alan ünlü manken ise yalnızca 1 fotoğrafı beğendi. O da ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın fotoğrafı...

İşte Aksu'nun beğendiği o fotoğraf:

Ekran_Resmi_2017-12-22_17.18.47

ELİF AKSU KİMDİR?

İspanya’nın İbiza isimli tatil beldesinde karıştığı bir olay sonrası bir anda sosyal medyanın gündemine oturan Türk asıllı Elif Aksu kimdir?

KOKAİN ALIP KAZA YAPTI!

Magazin dünyası Instagram fenomeni Türk asıllı Avustralyalı manken Elif Aksu’nun İbiza’da yaşadığı olayla çalkalanıyor. Sevgilisiyle İbiza’da tatil yaparken sevgilisinin 500 bin euroluk Ferrari’siyle kaza yapan ve kaza öncesi kokain aldığı iddia edilen Aksu, sosyal medyanın da bir numaralı gündem maddesi haline geldi.

ÖZEL JETLE KAÇMAYA ÇALIŞTI

Kokain alıp kaza yapmasına rağmen kefaletle serbest kalan güzel mankenin, alkol ve kokain alıp kaza yapmasının yanı sıra, kaza sonrası sevgilisinin özel jetiyle kaçmaya çalıştığı da ortaya çıktı.

elif-aksu-kimdir-kokain-alip-kaza-mi-yapti

Herkes onu, o Ahmet Çakar'ı beğendi! ile ilgili etiketler Twitter Ahmet Çakar elif aksu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.