Herkes Kurtlar Vadisi'ndeki bu analizi konuşuyor! İran-İsrail sahnesi yeniden gündem oldu...

İran’ın İsrail'i kamikaze İHA'larla vurmasının ardından yıllar önce çekilen Kurtlar Vadisi sahnesi sosyal medyada yeniden gündem oldu.

İran, günlerdir konuşulan misilleme saldırısını yaptı, İHA ve seyir füzeleriyle İsrail'i hedef aldı.

Dün akşam saat 22.50 sularında başlayan saldırıyla birlikte İsrail ordusu hava kuvvetlerini teyakkuza geçirdi.

ABD, İsrail'in arkasında olduğunu ilan ederken; İran Devrim Muhafızları, ABD'ye "İsrail'e hiçbir tür destek vermeme veya İran'ın çıkarlarına zarar verecek bir hamlede bulunmama" uyarısı yaptı.

KURTLAR VADİSİ'NDEKİ O SAHNE GÜNDEM OLDU

İran'ın başlattığı İHA saldırısıyla Orta Doğu'da gerilim yeniden tırmanırken, Kurtlar Vadisi'ndeki İran ve İsrail ile ilgili bir sahne gündem oldu.

Söz konusu sahnede; dizideki Polat Alemdar karakterinin ve karşısındakinin iki ülke için yapmış olduğu tespitler dikkat çekti.

Kurtlar Vadisi'ndeki o sahne sosyal medyada bir anda gündem oldu.

İran ve İsrail ile ilgili sahnede geçen diyalog ise şöyle;

"Bölgede İsrail ile İran'ın adı konmamış bir işbirliği var aslında.

İkisi de varlıklarını, birbirlerine olan karşıtlıkları üzerinden sürdürüyor. İsrail olmasa İran bölgede hüküm sahibi olamaz. İran olmasa İsrail Amerikalıları dilediği gibi kullanamaz.

Tansiyonun düştüğünü hissettikleri an yapay bir kriz yaratıyorlar. Bütün dünya teyakkuza geçiyor. İran horozlanıyor, karşılığında bölgeye mesajını veriyor.

İsrail diyor ki "İran, teröristlerin en büyük destekçisi. Onu yok etmememiz lazım."

Arada da petrol ve silah lobileri büyük paralar kazanıyor."

Herkes Kurtlar Vadisi'ndeki bu analizi konuşuyor! İran-İsrail sahnesi yeniden gündem oldu... ile ilgili etiketler İran İsrail Kurtlar Vadisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.