Herkes büyütürken Lara küçülttü

Şarkıcı Lara geçtiğimiz günlerde estetik operasyon geçirdi. Aslında bu ünlü şarkıcının geçirdiği ilk operasyon da değildi. Lara, bu kez dudakları için bıçak altına yattı. Ama o birçok ünlü ismin aksine büyütmek için değil dudaklarını küçültmek için operasyon geçirdi. Büyük bir operasyon geçiren ve dudaklarına 30 dikiş atılan Lara son halini ise sosyal medya hesabından 'Sonunda küçüldü' diyerek paylaştı.

Yıllar önce çıkardığı ‘Katmer Katmer’ ve ‘Adam Gibi Adam’ şarkılarıyla Türkiye çapında üne kavuşan Lara yaptırdığı estetik operasyonları ile biliniyor.

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde bir kez daha bıçak altına yattı. Ancak bu kez birçok ünlünün aksine dudaklarını büyütmek yerine küçültmek için operasyon geçirdi. 

Etli ve dolgun dudaklarından rahatsız olduğu bilinen Lara büyük operasyona bu nedenle razı oldu. Şarkıcı operasyon sonrası incelmiş ve küçülmüş dudaklarına tam 30 dikiş atıldığı belirtildi. 

Lara’nın operasyondan sonrasında arkadaşına gönderdiği fotoğrafda da dudağındaki değişim gözler önüne serildi.

Herkes büyütürken Lara küçülttü

“SONUNDA DUDAKLARIM KÜÇÜLDÜ” DEDİ

Geçirdiği operasyon sonrası konuşmakta ve yemek yemekte güçlük çektiği belirtilen Lara, Instagram hesabından “Sonunda dudaklarım küçüldü” diye paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcı sevenlerinden gelen geçmiş olsun mesajları için de teşekkür etti.

Herkes büyütürken Lara küçülttü ile ilgili etiketler estetik Instagram lara dudak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.