''Atalar'' ve ''Tatarlar'' Herekol Dağı'nda!

''Atalar'' ile ''Tatarlar'' adlarıyla bilinen 1'inci ve 2'nci Komando Tabur Komutanlığı askerleri, Siirt’te bulunan Herekol Dağı’nda terör örgütü PKK’nın kış üslenmesine yönelik operasyona devam ediyor.

Jandarma Komutanlığı bünyesinde yeni kurulan ve ''Atalar'' ile ''Tatarlar'' adlarıyla bilinen 1'inci ve 2'nci Komando Tabur Komutanlığı askerleri, bölgedeki operasyona kararlılıkla devam ediyor.

Pervari'de bulunan Herekol Dağı'nda, terör örgütü PKK’nın kış üstlenmesine yönelik başlatılan geniş kapsamlı operasyon devam ediyor. Operasyona, İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde yeni kurulan ve ''Atalar'' ile ''Tatarlar'' adlarıyla bilinen 1'inci ve 2'nci Komando Tabur Komutanlığı askerleri katılırken, teröristlere göz açtırılmıyor. Bölgenin didik didik edildiği operasyonda, bölücü terör örgütüne ait onlarca mağara ve sığınak yerle bir edildi.

''Atalar'' ve ''Tatarlar'' Herekol Dağı'nda! ile ilgili etiketler Operasyon TSK herekol dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.