Hercai dizisinde koronavirüs şoku! Hercai final mi yapıyor?

Hercai dizisinde koronavirüs şoku! Hercai final mi yapıyor? ATV ekranlarında beğenilerek izlenen Hercai dizisinin final haberi ile sevenlerini meraklandırdı. Koronavirüs nedeni ile mi final yaptığı hakkında dizinin yapımcısı açıklamada bulundu. Hercai dizisinde koronavirüs şoku! Hercai final mi yapıyor?

15 Mart 2019 tarihinden bu yana ATV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan ve sevilen Hercai dizisi final mi yapıyor. Birçok başarılı oyuncunun rol aldığı ve Mardin’de çekilen Hercai dizisinin yapımcısı Banu Akdeniz’den Hercai’nin final durumuna dair açıklamada bulundu.

Hercai final mi yapıyor?

Hercai dizisinin final yaptığına dair iddialara yönelik Banu Akdeniz'in açıklamaları şu şekilde;

"Sevgili Hercai Fandom böyle bir açıklama yapmak bile bizi sevmeyenlere prim vermek oluyor ama sizlere verdiğim değer için onları görmezden gelerek söylüyorum “Hercai” kesinlikle final yapmıyor"

Ayrıca şunları da söyledi. "Daha anlatacak çok hikayemiz var. Azize Nasuh Dilşah Hazar geçmişi. Reyyan’la Miran’ın bebeğini görücez onu çok sevicez. Kötülerin yaptıkları kötülüklerin bedellerini nasıl ödediklerini izleyeceğiz. Kanalımız yanımızda. Yapılan algı operasyonuna kanmayın Hercai devam" dedi.

Hercai dizisinin setinde Koronavirüs şoku!

Macit Sonkan’ın testinin pozitif çıkması üzerine sette panik oldu. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Hercai dizisinde yaşanan koronavirüs alarmı,tüm ekibe yeniden testler yapılması ile devam etti. Ancak başka kimse de pozitif vaka görülmedi.

Hercai dizisinde koronavirüs şoku! Hercai final mi yapıyor? ile ilgili etiketler ATV Hercai final mi yapıyor Hercai oyuncuları korona mı oldu macit sonkan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.