Hercai dizisinin 'Zeynep'i yeniden ekran karşısında!

Benim Adım Melek ve Hercai dizisiyle tanıdığımız Dilara Yeşilbayrak'tan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Yeniden ekranlarda göreceğimiz ünlü oyuncunun yeni dizisi ve rolü hakkında bilgilerin hepsi haberimizde..

Üs yapım'ın prodöktörlüğünde 2019-2020 yılları arasında TRT1'de yayına giren Süreyya Yaşar Önal'ın yapımcısı olduğu ve Berfu Ergenekon ile Nilüfer Özçelik ikilisinin senaryosunu yazdığı 'Benim Adım Melek'le keşfedilen Dilara Yeşilyaprak'tan hayranlarını sevindiren haber: Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle sözleşme imzaladı.

Hercai dizisinin 'Zeynep'i yeniden ekran karşısında!

BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİNE SÜRPRİZ İSİM

Daha sonrasın da yönetmenlik koltuğunda Ali İlhan'ın oturduğu , Ebru Şahin'in 'Reyyan Aslanbey' ve Akın Akınözü'nün ise 'Miran Aslanbey' karakterini üstlendiği 'Hercai' dizisinde 'Zeynep' karakteriyle izleyici karşısına çıkan Dilan Yeşilyaprak Alparslan Büyük Selçuklu dizinsinde rol almaya baslıyor, hangi karakeri oynayacağı belli oldu. Tekfur Grigor'un kızı Flora karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Hercai dizisinin 'Zeynep'i yeniden ekran karşısında! ile ilgili etiketler Hercai Alparslan Büyük Selçuklu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.