Hercai bu hafta 1 Ocak neden yok? Hercai neden yayınlanmadı, final mi yaptı?

Hercai 54. bölüm bu hafta 1 Ocak 2021 ATV yayın akışında olmaması kafaların karışmasına neden oldu. Dizinin Cuma günlerinde yayınlanan bölümlerinde bu sezon beklentilerin uzağında kalması ile reytinglerde dibi görmesi yayından kaldırılacağı iddialarını güçlendirmişti. Peki, Hercai final mi yaptı?

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan ancak bu sezon beklentilerin uzağında kalarak Cuma günlerinde zirveyi Kırmızı Oda dizisine kaptıran Hercai’de şok değişiklik gözlerden kaçmadı. 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanması beklenen Hercai 54. son bölümün ATV yayın akışından kaldırılması herkesi şoke etti.

HERCAİ 54. BÖLÜM BU HAFTA NEDEN YOK?

Hercai dizisinin Cuma günlerinde reytinglerde dip yapması sonrasında Cuma günleri yayında olmayacağı belirtildi. Pazar gününe alınan Hercai dizisinin 54. bölümünün 3 Ocak Pazar günüde yayınlanmayacağı ifade edildi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hercai (@hercaidizi)'in paylaştığı bir gönderi

HERCAİ NEDEN YAYINLANMADI, BİTTİ Mİ?

Cuma günlerini Kırmızı Oda dizisine kaptıran Hercai dizisine yaklaşık 1 haftalık bir ara verileceği iddia edildi. Gelen son bilgiler ışığında Hercai dizisinin 54. yeni bölümünün 10 Ocak Pazar akşamında ATV ekranlarında yayınlanması beklenmekte.

Hercai bu hafta 1 Ocak neden yok? Hercai neden yayınlanmadı, final mi yaptı?

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran'ın gözaltına alınması Şadoğulları'nda şok etkisi yaratmıştır. Reyyan bir yandan kaybettiği bebeğinin üzüntüsüyle sarsılırken bir yandan da Miran'dan haber alamamanın endişesi içindedir. Miran ise içine düştüğü durumdan kurtulmaya çalışır. Bu sırada hiç beklemediği biri ona yardım eder. Gizli düşmanını merak eden ve Reyyan'ı koruyabilmek için tedbir almak isteyen Miran iz sürer, tahminleri onu yine Azize Aslanbey'e götürecektir.

Ancak bu kez yaşadıklarının sebebi bir başkasıdır. Kendi kanından, canından bir düşmanı vardır. İçine düştüğü durumdan kurtulmaya çalışan Azize'nin ise tek bir isteği vardır, oğlundan aldıklarını ona geri verebilmek. Başta da Dilşah'ı… Füsun Aslanbey'le ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan Hazar, Mahfuz'la konuşmaya gider. Ancak görüşme sonundan onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Azize ve Nasuh gerçeğini öğrenen Cihan ne yapacak? Miran, Reyyan'a verdiği sözü tutabilecek mi?

Hercai bu hafta 1 Ocak neden yok? Hercai neden yayınlanmadı, final mi yaptı? ile ilgili etiketler Hercai Hercai 54. bölüm Hercai 1 Ocak Hercai final
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.