Hercai 41. bölüm full izle!

Hercai 41. Bölüm full izle! Hercai 41. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde ATV’de. Peki, Hercai son bölümünde neler yaşandı? İşte, Hercai dizisi ile ilgili detaylar…

Hercai 41. Bölüm Full izle! Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai dizisi 41. Bölüm ile 2 Ekim Cuma akşamında ATV ekranlarında olacak. Dizi bitiminde Hercai 41. Bölümü ile YouTube platformunda yayında olacak.

Hercai son bölümünde; Reyyan ile Miran çifti artık ayrılığın eşiğindedir. Reyyan sonunda kendisine uzatılan boşanma kağıdını imzalamak durumunda kalır.

Hercai 41. bölüm full izle!

Hazar, Reyyan ile Miran’ı baş başa yakalar ve öfkeden deliye döner. Hazar bu yaşananlar sonrasında yanındaki silahı ile tetiğe basar. Asıl niyeti Miran’a zarar vermek olmasa da Reyyan, babasının içinde bulunduğu ciddiyeti iyice anlamıştır. Yaşananların sonrasında Nasuh’un zorlaması ile Reyyan, boşanma kağıdını imzalamak durumunda kalır.

Diğer bir yandan da Şadoğlulları’na sulh teklif ettiği haberini alan Aslan, sonraki planını devreye sokar. Sultan ise Zehra’nın sakladığı mektubu Aslan’a verir. Her daim adaletin yanında olduğunu söyleyen Aslan, Miran’a Hazar’ın oğlu olduğunu sonunda söyler.

HERCAİ 41. BÖLÜM İZLEME İÇİN TIKLAYINIZ

Hercai 41. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Hercai Hercai 41. bölüm hercai son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.