Her şeyini sattı! Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu Türkiye'den gidiyor

2016 yılında Barselona'da hayatlarını birleştiren ve 2017 yılının Ocak ayında oğulları Azur'u kucaklarına alan ünlü çift Türkiye'den taşınıyor. 49 yaşındaki besteci, aranjör ve müzik yapımcısı Ozan Çolakoğlu ile 45 yaşındaki şarkıcı Gülşen, Londra'ya yaşamaya karar verdi.

Ünlü pop şarkıcısı ve bir çocuk annesi Gülşen’in 5 yıldır evli olduğu aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, İstanbul’da bulunan stüdyosunda yer alan bütün ekipmanlarını sattı. Stüdyosunu da kapatan Çolakoğlu, bir ay sonra eşi Gülşen ve oğlu Azur ile birlikte tamamen Londra’ya taşınacak ve yeni bir hayata başlayacak.

Her şeyini sattı! Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu Türkiye'den gidiyor


OKUL VE EVİ AYARLADIKTAN SONRA TAŞINACAKLAR

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Gülşen, oğulları Azur için okul ve evi ayarladıktan sonra ünlü müzik adamı da Londra’da stüdyo açacak. Ünlü aranjör, yaz sonu Tarkan’ın üç yeni şarkısını da dünyaca ünlü Abbey Road stüdyolarında kaydetmişti.

 

 

Her şeyini sattı! Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu Türkiye'den gidiyor ile ilgili etiketler Gülşen Ozan Çolakoğlu Londra Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.