Her şeyi tek tek ifşa etti! Kısmetse Olur Furkan'dan ortalığı karıştıracak iddia

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Furkan Can Ağca, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla yarışmanın kurgu olduğunu ifşa etti. Ağca, program tarafından kendisine yüklü miktarda tazminat davası açılacağını da duyurdu.

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programı 5 yıl sonra YouTube üzerinden 'Kısmetse Olur Aşkın Gücü' olarak yayınlanmaya başladı. 9 kadın, 9 erkek yarışmacının bulunduğu programda yarışmacı Furkan Can Ağca'nın elenip elenmediği merak konusu olurken, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düştü.

PROGRAMIN KURGU OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ


Ağca, sosyal medya üzerinden açtığı canlı yayında programın kurgu olduğunu, kendilerine sözleşme imzalattıklarını ve yapmak istemedikleri şeyleri reyting almak için yapmak zorunda bırakıldıklarını söyledi. Her şeyin kurmaca olduğunu iddia eden yarışmacı Furkan Can Ağaca, bir paylaşımında ise programın kendisine yüklü miktarda tazminat davası açtığını da belirtti.

Ağca yaptığı paylaşımda, ''Paylaştığım story yüzünden yüklü miktarda tazminat açılacakmış. Umrumda mı? Umrumda değil. Kimse insanları kandırmasın. Hiçbir yapım şirketi insanları kullanamaz, halka reyting verilecek diye insanlar hayatını karartamaz. Üç kuruş para için beni kimsenin rezil etmesine izin vermem. Ben kendimi paraya satmıyorum. Kendini paraya satanlar utansın'' ifadelerini kullandı.

Kısmetse Olur Furkan'dan ortalığı karıştıracak iddia

Ağca bir başka paylaşımında ise ''Herkes yakında her şeyi görecek. Dünya böyle bir yer. İstediklerini yapmayınca insanlar da sizi harcar, sizi karalar. Başka söyleyecek sözüm yok. Ama çok yakında herkes her şeyi öğrenecek'' diyerek sitem etti. Ağca'nın bu sözleri kısa sürede gündem olurken, program tarafından bir açıklama gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Her şeyi tek tek ifşa etti! Kısmetse Olur Furkan'dan ortalığı karıştıracak iddia - Resim : 2

Furkan Can Ağca geçtiğimiz haftalarda elenen Kaan isimli yarışmacının yerine gelmişti. Ağca, kız arkadaşını darp ettiği ve "Bu kadın eskort" diyerek çıplak fotoğraflarını yayınladığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Ağca hakkındaki iddiaları reddetmişti.

Her şeyi tek tek ifşa etti! Kısmetse Olur Furkan'dan ortalığı karıştıracak iddia - Resim : 3

Her şeyi tek tek ifşa etti! Kısmetse Olur Furkan'dan ortalığı karıştıracak iddia ile ilgili etiketler Kısmetse Olur Furkan Can Ağca
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.