Her şey bir anda oldu! Sahte altın dişlerle kuyumcuyu dolandırdı

Zonguldak’da bir kuyumcu sahte altın kaplama dişle 3 bin 500 TL dolandırıldı.

Olay, Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Hükümet Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda meydana geldi. Kuyumcu esnafı iş yerine gelen bir kişi, elindeki altın kaplama dişleri bozdurmak istediğini söyledi. Şahıs, cebindeki 5 dişten birini kuyumcu esnafa uzattı. Kuyumcunun yaptığı incelemede dişin altın olduğunu belirledi.

KAŞLA GÖZ ARASINDA GERÇEK ALTINLARI SAHTELERİYLE DEĞİŞTİRDİ

Dişi geri alan ve satmakta kararsız olduğunu söyleyen şüpheli el çabukluğuyla gerçek altını cebindeki sahtelerle değiştirip, kuyumcuya 5 sahte kaplama dişi geri verdi. Karşılığında 3 bin 500 TL verdikten sonra Müşterinin gitmesinin ardından daha dikkatli şekilde dişi inceleyen Kuyumcu, sahte olduğunu anladı. Kuyumcu hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis, güvenlik kameralarından eşkalini belirlediği şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

Her şey bir anda oldu! Sahte altın dişlerle kuyumcuyu dolandırdı ile ilgili etiketler Kuyumcu Dolandırıcı sahte altın diş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.