Her şey Aleyna Tilki için!

Aleyna Tilki'nin anne ve babası dün anlaşmalı boşanmıştı. Boşanmaya ait detaylar bugün ortaya çıktı. Mehmet ve Havva Tilki'nin bu kararı çok daha önce verdiği öğrenildi.

Henüz reşit olmadan alkollü mekanlarda sahne aldığı için gündem olan genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin anne babası dün Küçükçekmece Adliyesi’nde görülen dava sonrasında anlaşmalı olarak boşandı.

VELAYETLER ANNEDE!

Havva Tilki ve Mehmet Tilki anlaşmalı olarak boşanma yoluna giderken, Aleyna Tilki ve kardeşi Ayça Tilki’nin velayeti anne Havva Tilki’ye verildi. Adliyeden çıkarken kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakan ikilinin bu kararı çok daha önce aldığı ortaya çıktı.

KIZLARI ETKİLENMESİN DÜŞÜNCESİYLE…

Her ne kadar çiftin ayrılık kararı alması ve boşanması sürpriz bir gelişme gibi görünse de Havva ve Mehmet Tilki çiftinin iki yıl önce boşanma kararı aldığı ancak bunu resmiyete dökmek için kızlarının büyümesini beklediği ortaya çıktı.

Hatta Mehmet Tilki’nin kendisine ait yapım şirketinde yatıp kalktığı ve uzunca bir süredir evine uğramadığı da magazin kulislerinde konuşulan iddialar arasında… Sosyal medya hesabından da ayrılık ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Havva Tilki'nin boşandığı eşi Mehmet Tilki’nin soyadını kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Her şey Aleyna Tilki için! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki boşanma annesi babası boşandı havva tilki mehmet tilki velayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.