Her olayın altından o çete çıkıyor! Kim bu Şirinler? / VİDEO

Kasım ayının 18'inde Eyüpsultan'da bir kişi kendilerine polis süsü veren silahlı kişilerce kaçırılıp bir AVM'de alıkonmuştu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri olayı gerçekleştiren 6 kişiyi 4 gün sonra yakaladı. Yanlarında 3 ruhsatsız tabanca bulunan şahısların kendilerine "şirinler" lakabı takılan çetenin üyeleri olduğu belirlendi.

Son zamanlarda Avrupa yakasında gerçekleşen saldırıların ardından kendilerine Şirinler adını veren bir çetenin adı sıkça duyulmaya başlandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bu çeteyle ilgili bugün bir açıklama yayımladı.

EYÜPSULTAN'DAN KAÇIRDILAR, AVM'DE ALIKOYDULAR

Olay, 18 Kasım 2017 günü saat 14.00'da Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesinde yaşandı. Kendilerine polis süsü veren silahlı bir grup M.E. adlı erkek şahsı kaçırdı.

Şüpheliler daha sonra araçla Güngören'de bir iş merkezinde M.E.'yi alı koydular.

Olayın polise intikal etmesi üzerine başlatılan çalışmalar neticesinde kaçırma ve alıkoyma eylemine karıştıkları tespit edilen 8 kişiyi yakalamak üzere bugün (22 Aralık 2017) Bahçelievler, Beylikdüzü ve Güngören'de eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

Yapılan çalışma neticesinde 6 şüpheli yakalanırken, yapılan aramalarda ruhsatsız 3 tabanca ve bu silahlara ait 45 mermi ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada konuyla ilgili tahkikatın devam ettiği belirtildi.

WhatsApp_Image_2017-12-22_at_13.49.16

Her olayın altından o çete çıkıyor! Kim bu Şirinler? / VİDEO ile ilgili etiketler Operasyon mafya şirinler çetesi adama kaçırma
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.