Her fırsatta halkı aşağılayan Volkan Konak, şarkı söylemeyi bıraktığını açıkladı

Müslümanları aşağılayan sözleriyle tepki çeken, ekmeğini yediği halkı sürekli hakir gören, ‘çorap kokulular’ diyen Volkan Konak, yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Artık şarkı söylemeyeceğini açıklayan Konak, Türkiye'yi Orta Doğu ülkesi olarak görüp adeta kin kustu. 

Geçtiğimiz aylarda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı hedef alan ifadeler kullanmasıyla gündeme gelen Volkan Konak, bu kez de yaptığı paylaşımla Türkiye'yi ve Türk halkını hedef aldı. Şarkı söylemeyi bıraktığını açıklayan Volkan Konak, sözleriyle tepki çekti.

Ekmeğini yediği halkı sürekli hakir gören, ‘çorap kokulular’ diyen Volkan Konak'ın tiksindiği ve yaşamak istemediğini söylediği ülkede şarkıcılık yapmayı bıraktığını açıklaması 'Sen bu ülkede şarkı söylesen ne olur söylemesen ne olur' yorumlarını da beraberinde getirdi.

ARTIK ŞARKI SÖYLEMEYECEKMİŞ!

Volkan Konak, Türkiye'yi ve Türk halkını hedef alan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 "Ülkemizde ve Orta Doğu'da siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin. Ben yokum" 

Her fırsatta halkı aşağılayan Volkan Konak, şarkı söylemeyi bıraktığını açıkladı

''SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI''

Volkan Konak, paylaşımının gündem olmasının ardından sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirttiği yeni bir paylaşım yaptı. Konak, paylaşımında ''Söylediğim yanlış anlaşılmış galiba, siyaset korosunda şarkı söylemeyeceğimi belirttim. Ben her zaman olduğu gibi, dürüst uygar ve asil insanların korosunda şarkılarını söylemeye devam edeceğim. Son söz; Yaşasın sevgi, yaşasın bilim, yaşasın sanat.''

Her fırsatta halkı aşağılayan Volkan Konak, şarkı söylemeyi bıraktığını açıkladı - Resim : 2

Her fırsatta halkı aşağılayan Volkan Konak, şarkı söylemeyi bıraktığını açıkladı ile ilgili etiketler Volkan Konak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.