Her bütçeye uygun konut ve işyeri sadece bu listede! İşte icralık ilanlar

Son zamanlarda vatandaşların daha sıkı takip etmeye başladığı icralık gayrimenkuller arasına Ankara’dan iki yeni gayrimenkul daha eklendi. İşte Ankara icralık konut ve işyerleri listesi…

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) rakamlarına göre, son iki yılda daha fazla talep görmeye başlamış olan icralık konut ve işyerleri, artan borçlanma da dikkate alındığında her geçen gün daha fazlalaşmaya başladı. Bu kapsamda uygun fiyatlar ortaya çıkan konut ve işyerlerinin aynı zamanda e-İhale ile çevrimiçi bir şekilde satılıyor olması da vatandaşların bu ilanlara ulaşımını kolaylaştırdı. Bu konuda ciddi alternatifler sunan Vakıfbank, iki yeni ilan daha eklediğini duyurdu.

Çok sayıda icralık konut ve işyerini satışta bulunduran Vakıfbank, vatandaşların her geçen gün daha da ilgisinin arttığı bu gayrimenkuller arasına bir yenisini daha ekledi. Ankara’dan bir işyeri ile bir konut satışa çıkarmış olan Vakıfbank, bu gayrimenkullere ilişkin detaylı bir şekilde bilgi verdi. Vakıfbank aynı zamanda gayrimenkullerin konut ve işyerlerine ilişkin fiyatları da duyurdu.

ANKARA’DAN BİR İŞYERİ İHALEYE AÇILDI

Her bütçeye uygun konut ve işyeri sadece bu listede! İşte icralık ilanlar

Her zamanki gibi e-İhale yolu ile satılacak olan bir işyerini satışa çıkaran Vakıfbank, teklifleri toplamaya başladı. Depolu olduğu öğrenilen işyerinin Ankara ilinin Polatlı ilçesinin İstiklal mevkiinde yer aldığı banka tarafından açıklandı. Bu kapsamda genişliği 201 metrekare olduğu bildirilen işyerinin hem mağaza hem de dükkan olarak kullanılabileceği bilgisi de kamuoyu ile paylaşıldı. İhale başlangıç bedeli 2 milyon 250 bin TL olan bu işyeri için teminat isteyen Vakıfbank, bu bedeli ise 112 bin 500 TL olarak ilan etti.

ANKARA’DAN BİR KONUT İHALEYE ÇIKTI

Ankara’dan çok sayıda konutu satışta bulunduran Vakıfbank, bu konutların arasına bir yenisini daha ekledi. Ankara ilinin Beypazarı ilçesinin Ayvaşık Mahallesi’nde yer alan bir konutu satışa açtığını duyuran Vakıfbank, dairenin genişliğinin 217 metrekare olduğunu bildirdi. Satılık olan taşınmazın 3 oda 1 salondan oluştuğunu belirten Vakıfbank, yapının dubleks tipi olduğunun da altını çizdi. Bir apartman dairesi olan bu konutun ihale başlangıç bedeli ise Vakıfbank tarafından 373 bin TL olarak açıklandı. Krediye uygun olan yapıdan 18 bin 650 TL teminat alınacak.

Her bütçeye uygun konut ve işyeri sadece bu listede! İşte icralık ilanlar ile ilgili etiketler Ankara konut icra gayrimenkul VakıfBank
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.