Hepsiburada Kara Cuma indirimleri 2019! Black Friday indirimleri! Hangi ürünlerde indirim var?

Tüm dünyada Black Friday olarak kutlanılan, Türkiye de ise Efsana Cuma ve aynı zamanda Kara Cuma olarak bilinen indirimlere sayılı günler kaldı. Bu günde birçok internet sitesi dev indirimler yapıyor. Bunlardan birtanesi de Hepsiburada oldu. Birçok kişi Kara Cuma indirimlerinin ne zaman başlacağına dair araştırmalar yapmaya devam ediyor. İşte, Hepsiburada Kara Cuma indirimleri 2019! Black Friday indirimleri! Hangi ürünlerde indirim var? Detaylar haberimizde...

Alışveriş çılgınlığı olarak bilinen "Efsane Cuma, Black Friday" için çok az bir zaman kaldı. e-Mağazalarda neredeyse yüzde 80'e varan indirimler yapılmaktadır. Bu internet sitelerinden biride Hepsiburada oldu. Vatandaşlar Hepsiburada indirimlerini merakla araştırmaya devam ediyor. Alışveriş çılgınlığı olarak bilinen Efsane Cuma için çok az bir zaman kaldı. E-Mağazalarda neredeyse yüzde 80'e varan indirimler yapılmaktadır. İşte, Hepsiburada Kara Cuma indirimleri 2019! Black Friday indirimleri! Hangi ürünlerde indirim var? Detaylar haberimizde...

Hepsiburada Kara Cuma indirimleri 2019! Black Friday indirimleri! Hangi ürünlerde indirim var?

HEPSİBURADA KARA CUMA İNDİRİMLERİ!

Black Friday, Hepsiburada'da 21 Kasım'dan itibaren başlayacak. Kasım ayının son Perşembe günü Black Friday kapsamında binlerce internet sitesi dev indirimler gerçekleştiriyor. Türkiye de Efsane Cuma olarak adlandırılan günde Hepsiburada da çok büyük indirimler yapılacak.  Farklı kategoriler üzerinden yüzde 80’e varan indirimler yapacağını duyuran Hepsibuarada, daha önce bu kadar fazla indirim yapmamıştı. Daha önce yüzde 10 indirim veren Hepsibuarada da bu sene farklı indirimler yapılacağı düşünülüyor. 30’dan fazla kategorideki milyonlarca üründe 2019 Efsane Cuma’ya özel sürprizler ve kampanyalar 21 Kasım tarihinde yapılacaktır.

BLACK FRİDAY NEDİR?

Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia'da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır. Walmart gibi ünlü mağazalar her yıl, kapılarını müşterilerine daha erken açmaktadırlar, ve işçilerin mesaisi daha yoğun geçmektedir.

Black Friday (Efsane Cuma),Cyber Monday (Siber Pazartesi), 11.11 indirimleri ve yılbaşı fırsatları gibi, yüzlerce e-ticaret sitesi ve markanın Kasım ayından itibaren kampanyalı satışlara başlayacağı 3 aylık indirim çılgınlığı dönemi başlamak üzere. Özellikle bu dönemde siber dolandırıcılara fırsat doğuyor. Kullanıcılar internetten üzerinden yaptıkları online alışverişlere bu aylarda daha dikkatli olmalı.

TÜRKİYE'DE BLACK FRİDAY

Son yıllarda e-ticaretin gelişmesi ile Black Friday indirimleri sadece Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere’deki mağazalara değil, tüm dünyaya yayıldı. İnsanlar bu sayede kargaşasından uzak kalıp yine de Black Friday indirimlerinden yaralanabilir, hatta ihtiyaçlarını çok daha uygun fiyatlarla karşılayabilir hale geldi. Fakat yine kısıtlı stok sebebiyle bilgisayar başında sabahlayan bir kitle yok değil. Black Friday indirimleri Türkiye’de de aktif olarak uygulanıyor. Mağazaların günler süren indirimlerinin yanı sıra internette de akıl almaz kampanyalar oluyor. Black Friday günü ve indirimleri Türk kullanıcıların alışverişlerinde normal bir güne oranla çok büyük bir sıçramanın kaynağı oldu. Türkiye’deki ortalamalar göz önünde bulundurulduğunda bu dönemdeki alışverişlerin neredeyse iki kat daha indirimli olduğu görülmektedir. Buradan da anlayabileceğimiz gibi Türkiye’deki tüketici, Black Friday gününde bir hayli aktif.

 

 

Hepsiburada Kara Cuma indirimleri 2019! Black Friday indirimleri! Hangi ürünlerde indirim var? ile ilgili etiketler Kasım Trendyol Hepsiburada indirim 21 Kasım 2019 cuma kara cuma kasım ayı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.