Hepsiburada 5-6-7 Ekim dev indirim günleri! hangi markalarda indirim var?

Hepsiburada 5-6-7 Ekim dev indirim günleri! hangi markalarda indirim var? Her zaman müşterilerinin yanında olan Hepsiburada, 5-6-7 Ekim dev indirim günlerinde süper fırsatlar ve süper indirimler ile muhteşem kampanyanın kapısını aralıyor. Peki, Hepsiburada dev indirim günleri ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi Hepsiburada, 5-6-7 Ekim 2020 tarihlerinde ‘Dev İndirim Günleri’ ile müşterilerine sürpriz fırsat sunmaya hazırlanıyor. Yüz binlerce üründe süper fırsatlar, süper indirimler ile birlikte ayağınıza kadar geliyor. Hepsiburada şimdiden 5 Ekim Pazartesi gününe kadar uygulamayı indirerek, müşterilerinden bildirimlerini açıp beklemelerini istiyor.

Hepsiburada dev indirim günleri geldi çattı. Tam 3 gün boyunca 5-6-7 Ekim 2020 tarihlerinde muhteşem kampanyalar hazırlayan Hepsiburada, süper fırsatlar ve süper indirimler ile yine müşterilerinin yanında olacak.

HEPSİBURADA DEV İNDİRİMLERİ GÜNLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

5 Ekim 2020 Pazartesi gecesi 00.00’da başlayacak olan Hepsiburada dev indirim günleri, 7 Ekim 2020 Çarşamba gecesi 23.59’da sona erecek. Bu süre zarfı boyunca tam 3 gün sürecinde bu kampanya devam edecek. Bu indirim günlerinde pek çok üründe %90’a kadar varan sürpriz fırsatlar sizlerle olacak.

Hepsiburada dev indirim günleri

Hepsiburada müşterileri, üye girişlerini yaptıktan hemen sonra beğendikleri ürünleri sepetlerine ekler eklemez sürpriz indirimleri karşılarında görecek. İstedikleri ürünler seçerek alışverişlerini tamamlayanlar ise kargolarının gelmesini beklemeye başlayacak.

HEPSİBURADA DEV İNDİRİM GÜNLERİNDE SÜRPRİZLER!

Hepsiburada dev indirimleri günleri; 5 Ekim tarihinde başlayıp 7 Ekim tarihinde ise sona erecek. Düşük fiyatlar ile binlerce firmanın en özel ürünlerine sahip olmak için sizde bu fırsatı asla kaçırmayın. Bu ürünler içerisinde; kişisel bakımdan gıdaya, bebek ürünlerinden mobilyalara kadar her şeyi bulabileceksiniz.

Hepsiburada dev indirim günleri

Özellikle en çok tercih edilen elektronik ev eşyaları, mobilya, beyaz eşya, telefon, tablet, bilgisayar, akıllı saat gibi elektronik aletler de bu dev indirim günlerinde Hepsiburada ayrıcalığı ile sizlerle olacak. Alışverişlerinizi ister banka/kredi kartı ile online, kapıda ödeme ya da havale ile ödeme seçenekleri ile gerçekleştirebileceksiniz.

Hepsiburada 5-6-7 Ekim dev indirim günleri! hangi markalarda indirim var? ile ilgili etiketler Hepsiburada Dev indirim günleri Hepsiburada indirimleri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.