Henüz aday çıkartamayan 6'lı masa, yarın yeniden toplanacak!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aylar kalmasına rağmen henüz bir aday çıkaramayan 6'lı masa, yarın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde bir araya gelecek.

Bir türlü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkaramayan 6'lı masa, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde bir araya gelecek .

Hürriyet gazetesine bilgi veren kaynaklar, "Cumhurbaşkanının elbisesi dikilecek" diye niteledikleri bu çalışmaya ilişkin, "Masanın adayı, seçimden önce yardımcıları ve bakanlıklarda görevlendireceği isimlerden oluşan 'A takımı'nı da ilan ederek meydanlara çıkabilir" dedi.

SEBZE SEPETİ HEDİYE EDECEK

Karamollaoğlu, yarın 14.00'te ağırlayacağı liderlere "Ata tohumlu" menü sürprizi yapacak.

Saadet Partisi kaynakları, "İstanbul teşkilatımız üreticilere domatesten biber, patlıcana kadar 1 milyon Ata tohumu dağıttı. Bu tohumlardan üretilen sebzelerden yapılan Yemek menüde olacak. Liderlere sebze sepeti de hediye edilecek" ifadelerini kullandı.

Henüz aday çıkartamayan 6'lı masa, yarın yeniden toplanacak! ile ilgili etiketler seçim Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu aday 6lı masa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.