Hem suçlu hem güçlü! Denetimde ceza yiyen taksici: “Ceza yersem bu aracı burada yakarım”

Polis ekipleri Kadıköy'de dron destekli denetim gerçekleştirdi. Denetimler sırasında yayalara yol vermeyen sürücülere ceza kesildi. Ceza yiyenlar arasında yer alan bir ticari taksi sürücüsü polise “Ceza yersem bu aracı burada yakarım” diyerek isyan etti.

Kadıköy’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve sivil trafik polisleri, Söğütlü Çeşme Caddesi üzerinde dron destekli yaya geçidi denetim noktası oluşturdu. Denetimde yayalara geçiş hakkı tanımayan 3 sürücüye bin 979 liradan toplam 5 bin 937 lira para cezası uygulandı.

"CEZA YERSEM BU ARABAYI BURADA YAKARIM"

Yayalara yol vermediği tespit edilen bir ticari taksi sürücüsü çevirilince polis ekipleri ile uzun süre tartıştı. Aracı çekmeyeceğini söyleyen sürücü, “Ceza yersem bu arabayı burada yakarım” diyerek isyan etti. Denetime takılan bir başka motosiklet sürücüsü, “Devletin bundan haberi yok” dedi. Sürücülerin yaya yolu üzerinden geçerken görüntüleri ise dron ile kaydedildi.

Hem suçlu hem güçlü! Denetimde ceza yiyen taksici: “Ceza yersem bu aracı burada yakarım”

"HAKSIZ BİR CEZA"

Ceza yiyeceği esnada polis ekiplerine isyan eden taksi sürücü Ersan Akın, “ Yaya geçidinde durdum, yayaları da görmedim daha sonra bu cezaya maruz kaldım. Daha önce kesinlikle böyle bir ceza yemedim. Kurallara uyan kişiyim, şimdiye kadar devlete bir borcum olmadı. Bu haksız bir ceza. İtiraz etsem kabul olmaz ki. Kaç tane cezaya itiraz edilmiş ki. Dronu görmedim zaten arabanın üstündeydi. Yaya arabanın önüne atlamadı, zaten bir tane yaya vardı sağ tarafta o da duruyordu" dedi.

Hem suçlu hem güçlü! Denetimde ceza yiyen taksici: “Ceza yersem bu aracı burada yakarım” - Resim : 2

Hem suçlu hem güçlü! Denetimde ceza yiyen taksici: “Ceza yersem bu aracı burada yakarım” ile ilgili etiketler Taksici trafik cezası polis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.