"Hem İbrahim Şahin'de, hem de eşinde Bylock var! Yüzde yüz doğru bilgi..."

Eski TRT Genel Müdür ve Merkez Valisi İbrahim Şahin'in telefonunda FETÖ'nün iletişim ağı "ByLock" tespit edildiğini ilk kez SuperHaber duyurmuştu. SuperHaber'in iddialarını bir adım öteye taşıyan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Karısı FETÖ’cü ablaların yöneticisi yani önderidir. Eşinde de ByLock var" dedi.

SuperHaber, kısa süre önce eski TRT Genel Müdür ve Merkez Valisi İbrahim Şahin'in telefonunda "ByLock" yüklü olduğunu kamuoyuna duyurmuştu.

Ayrıca FETÖ'nün iletişim ağı "ByLock"u kullanan "Sarı Basın Kartı" sahibi gazetecilerin listesini yayınlamıştı. O listede İbrahim Şahin'in ismi de yer alıyordu.

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar ise bugün köşesinde konuyla ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Önkibar, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın bir televizyon programında yaptığı; “İbrahim Şahin FETÖ’cüdür. Karısı FETÖ’cü ablaların yöneticisi yani önderidir.” sözlerini köşesinde aktardığı gerekçesiyle İbrahim Şahin'in kendisine dava açtığını duyurdu.

Kendisine açılan dava üzerine, Şamil Tayyar'ı aradığını belirten Önkibar aralarında geçen konuşmayı şu sözlerle aktardı;

Şamil Tayyar’ın ilk sözü şu oldu:

-“Kesin bilgimle hala ısrarla söylüyorum, İbrahim Şahin FETÖ’cüdür.Karısı FETÖ’cü ablaların lideridir...Her ikisinin telefonunda Bylock bulunmuştur... Bu konuda senin yargılandığın mahkemede tanıklık yapmaya hazırım.”

Araya girip sordum:

-Bu İbrahim Şahin Şahin seni yargıya şikayet etti mi?

Şamil Tayyar:

-“Benim hakkımda ceza davası için suç duyurusunda bulunmadı... Sadece 5 bin liralık tazminat davası açtı ama onu da geri çekti yani davada bütün bildiklerimi anlatmamdan korkarak hemen vazgeçti.”

İBRAHİM ŞAHİN’DE BYLOCK VAR

Ve Şamil Tayyar’ın son sözü:

-“İbrahim Şahin hala soruşturuluyor ki malum Samsun Valiliği görevinden de bu yüzden alındı. Şahin, TRT Genel Müdürü iken işe aldığı yüzlerce isim şimdi FETÖ’den tutuklu... Dediğim gibi İbrahim Şahin’in hem kendisi hem de eşinde Bylock var ve bu konuda yüzde yüz doğru bilgi sahibiyim.”

İfadeler tırnak içinde budur ve bana değil, iktidar partisinin vekili Tayyar’a aittir.

Şimdi insafla, iz’anla, ahlakla, kanunla, hukukla cevap verin, bu sunduğum tablonun okuması nedir?

Hakkımda dava açan Yılmaz Zorlu isimli savcıya tanımam, dolayısı ile kesinleşene kadar hakkında kanun dışılığa yorumlanacak zerre bir ima ve isnatta bulunmam. Ancak bu şartlarda dava açan bir isim kafa karıştırmıyor mu?

MİT, HSK ve Adalet Bakanlığı bu savcıyı araştırmalı!

"Hem İbrahim Şahin'de, hem de eşinde Bylock var! Yüzde yüz doğru bilgi..." ile ilgili etiketler ByLock Şamil Tayyar FETÖ İbrahim Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.