‘HelpTurkey’cilere itiraz beklemedikleri yerden geldi, linç ekipleri devreye girdi…

SuperHaber programcısı Nedim Şener, SuperHaber YouTube kanalında canlı yayınlanan “Memleket Aşkına” programında yurt dışı kaynaklı operasyon olduğu ortaya çıkan 'Help Turkey' kampanyasına katılmadığı için lince uğrayan sanatçılarla ilgili konuştu. Şener, "40 yıllık sanat hayatlarını bitirmeye uğraştılar" dedi.

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, Türkiye’deki eş zamanlı çıkan orman yangınlarının sosyal medya teröristlerini harekete geçirmesini tartıştı.

Ünlü isimler Nilüfer, Şehrazat ve Nilgün Belgün'ün 'Help Turke' kampanyasına destek vermediği için lince maruz kalmasına değinen Nedim Şener, 3 ismin de muhalif kişiliklerinin olduğunu belirterek, yere göğe konulamayan sanatçıların lince maruz kaldıklarının altını çizdi. Şener, "Bu, aslında şöyle trajik bir durum: Öylesine markalaşmış, öylesine önemli bir ismin rahatlıkla korkutulup bastırılabildiğini gösteriyor" ifadelerini kullandı:

Nedim Şener, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Muhalif kişilikleriyle biliniyorlar. Şehrazat söz yazarı, önemli bir kişilik Türkiye için. Nilgün Belgün keza öyle. Nilüfer'in siyasetle hiç ilgisi yok, söylediği şarkılar hâlâ kulaklarımızda. Bu insanların AK Partili olmadıkları belli. Şu an sosyal medya hesaplarında tümüyle hükümeti eleştiren tweetleri vardır, yazıları vardır, görüşleri vardır; şu an bile onu paylaşıyorlar. Ama bu insanlar yurt dışı kaynaklı bir operasyonun parçası olmayı reddettikleri için... Yani eleştiri yapacaksan kendi toprakları üzerinde, ayağı yere basan, vatanseverce eleştiri yapabilirsin. Bu da çok normal; Ben de o yüzden yazdım... Dedim ki; 'Bu insanlar yeri geldiğinde hükümeti, yeri geldiğinde devleti, hatta bizi de eleştirebilirler, eleştirsinler. Bu onların en doğal hakkı çünkü ayakları yere basan insanlar.' Ama yere göğe konulamayan bu insanlar dün itibariyle bir anda, çok afedersiniz, aflarına sığınıyorum onların, 'Yalaka, sarayın sanatçısı, AK Partili' diye linç ettiler ve onların kariyerleriyle oynadılar. 40 yıllık sanat hayatlarını bitirmeye uğraştılar.

Kısmen sonuç almış görünüyorlar. Nilüfer hanım Instagram sayfasından bir yanlış anlaşılma olduğunu, devletin acz içinde olduğunu, yangına müdahale edilmesi gerektiğini falan söyledi ama yine de şöyle bir tutumu var. Bu 'Help Turkey' kampanyasına katılmamakla birlikte eleştirisini de devam ettiriyor. Bu çok doğal, çok normal, bu geri adım falan değil. Bu, aslında şöyle trajik bir durum: Öylesine markalaşmış, öylesine önemli bir ismin rahatlıkla korkutulup bastırılabildiğini gösteriyor."

 

 

‘HelpTurkey’cilere itiraz beklemedikleri yerden geldi, linç ekipleri devreye girdi… ile ilgili etiketler Nedim Şener Memleket Aşkına Nilüfer nilgün belgün şehrzat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.